..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 31, 2009

Confession of a shopaholic & Earth Hour!!!

hari sabtu lepas kan saya ade test..jadi test start kul 11am till 1.30pm,abes je test saya terus cargas pulang.tiba2 teringat akan sidia,lalu saya call sidia tanye samada da lunch atau blum,igt nk lunch sesama,pastu nk ajak dating sekali (gedik kan?..eheh) dan tiba2 teringat hari tu adalah earth hour jadi shopping mall buka ke?ish.mstila buka kan,xkan tutup pulak.. kalo x rugi la mereka tol x?..sidia tanye kemana arah tujuan kita,saya cakap tempat tu rahsia (act,x la rahsia sangat sebab tempat biasa kitaorg dating je..)

entry saya kali ni adalah saya dah tgok movie yg best dan kelakar "confessions of shopaholic"..utk saya cite ni mmg best,santai,dan kelakar.dan yg lagi best hero dia amatlah hensem dan macho.aduh!!bisa gugur jantung ini..eheh..;p mengisahkan seorang perempuan (Rebecca Blomwood) yg agak huru hara skit,tapi kuat shopping..gila babas kalo dia shopping,abes sume kad kredit dia guna.sampai da x ble guna pun dia boleh kan jugak janji dia dapat shopping dan beli baju2 yg dia suka janji dia dapat barang tu baru puas hati dia.memang dahsyat betul la kiranya dia ni.

saya x nak cite byk2 pasal movie ni, anda2 sume boleh la pegi menontonnya sekarang jugak tau!!!sebab cite tu mmg layan wa cakap lu...eheh..;p ingat yg penting kena tengok hero dia Hugh Dancy memang hensem dan macho beb!!..(=




ayat-ayat kecil saya yg x akan ketinggalan ~ saya akan start cuti tis friday till monday..fly mau bercuti, dimana??..kt tungu saje next entry saya nanti..eheh..(;

Friday, March 27, 2009

ape-ape je...

erk...hari ni hari jumaat tau!!!...daaaaaaa.....(=

esok saya ade test lagiiiii...jam 10pg di uitm jln othman..adakah saya masih ingat lagi jalan utk ke sana ek???..harus gerak awal,kalo x lambat sampai dan sesat lalu saya akan pulang saja ke rumah..eheh..

Thursday, March 26, 2009

Pssssttttt....


erk....semalam kan saya telah half day..yela memandangkan madam yg disayangi masih bercuti lagi jadi saya mengambil kesempatan ini untuk half day.rasanya saya belum pernah amik half day lagi,jadi saya telah ajak sidia keluar dating.eheh..jadi kami telah ke midvalley dan saya telah menyambar satu kasut.. kasut yg saya ada skang ni dah lusuh dan tunggu masa untuk koyak je.erm,kesian sidia mungkin penat melayan kerenah saya sepanjang misi pencarian kasut saya..(;.mane x nye asal nak cari kasut je mesti susah sebab size kaki saya yg kecil ini agak susah jugak nak cari kasut yg sepadan ngn kaki kecil saya yg comel ini.(= pastu ade je kasut yg berkenan di hati abes pulak..haish!!!..


akhirnya pencarian kasut berjaya jugak tu pun saya da nak balik,nasib baik sidia ajak singgah kat satu kedai ni,.cari punya cari dapatla satu yg berkenan tu pun kedai da nak tutup..kesian awak kan..xpela,nanti kite belanje awak okeh..(;anway thanks so much sayang!!(;



ini adalah sekadar gambar perhiasan sahaje..(=



ayat-ayat kecilku ~ harap2 pencarian kasut ini bukan mimpi ngeri utk awak..ehehe...

Tuesday, March 24, 2009

Saya + Atuk + Nenek

kali ni saya nk cite plak masa zaman saya kecik2 dulu..erm,,macamane saya bole dpat idea ni ek?..eheh.td masa bfast bersama ofismate tiba2 ktorg buka cite masa zaman kecik2 dulu,bila teringat balik mmg best sangat masa tu kelakar pn ade jugak..(;

masa umur saya antara 2 - 3 tahun saya tinggal ngan arwah atuk n nenek saya,jadi.asal arwah atuk saya datang umah mak saya je, saya dah tau mesti arwah atuk nak amik saya bawak balik kampung. time tu kalo arwah atok saya datang memang saya seronok sebab mmg saya dah tau saya pasti akan diambil utk dibawa balik kampung. sebab saya memang rapat ngan arwah atuk saya sehingga x bole berpisah langsung ngan dia.kiranya dimana ada arwah atok saya tu saya pn mesti ade same2 ngan dia.sampai ikut dia skali g kebun..eheh.

saya ingat lagi masa tu,asal je arwah atuk datang umah petama-tama sekali ktorg akan pegi kedai kopi iaitu kedai cina dekat town banting tu,kalo nak tau kedai tu ade lagi tau,kalo saya lalu je depan kedai tu mesti saya teringat kat arwah atuk saya..(; saya rasa apek kedai kopi tu mst da xdek juga, mungkin anak2 dia yg uruskan kedai kopi tu..ntah la.. pastu ktorg mesti order air teh tarik dan roti kukus.mmg sedap giler time tu,arwah atuk mst tuang air teh tarik tu dalam piring bagi saya minum.sebelum tu arwah atuk suruh saya tiup dulu bagi sejuk skit baru bole minum katanya..memang best sangat masa tu..bagi saya itu adalah kenangan paling indah,manis dan segalanya lah..saat2 bersama ngan arwah atuk saya..(sekarang ni best moment saya adalah bersama ngn sidia la..!heh )

bila petang2 arwah atuk akan bawak saya round2 satu kampung ngan motor honda 70's nye itu..ehe..saya mesti duduk depanla ape lagi kan,,pastu arwah atuk akan bawak saya tgok kebun dia..balik umah arwah nenek pulak mandikan saya pastu kami akan makan malam bersama2.cuma saya,arwah atuk ngn nenek je.kami bertiga.masakan arwah nenek yg saya paling suka sampai la ni adalah sayur kobis masak lemak tapi kuah dia kaler putih.(ah,rindu pulak masakan nenek..) sehingga umur saya 9 tahun saya dapat menghabiskan masa ngan arwah atuk.

kenangan itu terhenti apabila arwah atuk dimasukkan ke hospital,sedih sebab saya rasa cam lama sangat arwah atuk kat hospital. mak dan makcik2 saya bergilir-gilir menjaga atuk mase tu.saya pulak,akan menangis setiap malam sebab nak tido ngan arwah atuk saya.bila dapat melawat arwah atuk kat hospital saya msti x nak balik sebab nak tingal ngan arwah atuk. tapi saat sedih itu tiba juga apabila arwah atuk pegi meninggalkan saya utk selama-lamanya.saya ingat lagi dalam bulan syawal ketika semua umat islam akan menyambut hari raya aidilfitri,jam
3.00 petang masa tu saya kat kampung berkumpul bersama keluarga yg lain dan kami dapat panggilan dari hospital mengatakan atuk saya sudah tiada.

memang sangat sedih,arwah atuklah yg paling rapat ngan saya dan kini dia telah pergi untuk selamanya. saya berdoa agar roh mereka ditempatkan dikalangan org2 yg beriman dan dikasihi oleh Allah S.W.T.*Amin*


ayat-ayat kecil saya ~ atuk saya x akan lupe kenangan saya bersama atuk,cuma sedih x dpt nk balas jasa atuk n nenek yg telah jaga saya n beri kasih sayang sepenuhnya,manjakan saya dan layan segala kerenah saya semasa saya kecil.masa saya keci2 bila saya nangis je arwah atuk mesti kasi duit 20sen kat saya,pastu mesti saya senyap.(;..rindu kat atuk ngn nenek..-_-

Saturday, March 21, 2009

thanks beb!!!;p

thanks paija for the award...(= time kasih daun keladi,kalo ade lagi, bagi2 la lagi..eheh..;-)








hah..ni lagi satu!!..thanks u so much dear!!!..(=

Friday, March 20, 2009

Head to Toe Product.

Haish!!...macam2 la kawan saya seorang ni..kali ni tentang Head to Toe Product pulak.ermm..gambar ape je la yg saya nk tepek kat sini ek,agak payah jugakla ye sebab nk kena tangkap gambar utk benda2 ni.lagi satu ni adalah kali pertama saya kena letak gambar2 sendiri,saya sangup menghabiskan masa utk tangkap gambar ni walaupn agak ntah ape2 jek..hehe ;p..ok la tu ek paija!.



ini adalah produk penjagaan rambut saya.simple je,sbb saya pakai tudung,jadi xde penjagaan yg khusus..biase2 je,tapi dulu mse muda remaja time2 free hair rajin gak pegi kedai cuci rambut,skang dah xde,cuci sendiri di rumah sudah.(=





yang ini adalah penjagaan badan,pun biase2 jgk..dettol je.saya rasa lebih konfiden bila guna dettol ni,sbb cam bersih je nt badan saya.tp ikut mood jgk la,kalo tiba2 angin saya nak pakai baby johnson lak (kalo pakai baby johnson terasa cam bau baby je nt..heh).saya suka tukar2,tp dua ni je la yg saya pakai buat masa ni hanya dettol dan baby johnson di hatiku..(=




hehe...ini lulur mandi saya,gedik kan?..tapi tengok mood jugak la..datang rajin saya ni, saya sental la badan saya bila hujung minggu,tp kalo malas tu..abaikan je la..bila pakai lulur ni urut2 kat badan sendiri saya mst berangan konon2 saya kat spa,yg sebenarnya saya hanya di bilik air sahaje.mulala bonda tercinta akan membebel sebab lama sangat kat bilik air.heh.




hah,yang ni pulak facial wash saya bersama pelembab muka.saya hanya pakai ini sahaja utk membersihkan muka saya.pelembap tu pun saya pakai kalo saya rasa cam muka saya kering dan kusam dan tidak bermaya.



lepas mandi saya sapu lotion saya akan guna vaseline intensive care dan biogio intensive hand care.ngade2 je kan tangan pn nk pakai cream.kalo x halus x taula..tol x kawan2!! .heh.




opss,,,yg ni deodarant saya guna nivea pearl..sembur sahaje dan ia adalah kering.saya x pandai pakai yang basah,dulu penah pakai sekali tp cam geli2 jek,skang saya pakai sembur jek,kering dan yg penting selesa di ketiak ku..(=


untuk wangi2 saya guna ni.. gucci,ralph lauren dan issey miyake.bila kuar dating ngan sidia saya akan pakai issey miyake ni sebab bau dia yg wangi mengharumkan lagi saat2 romantis apabila bersama2 dengan sidia.cewah!!!ehehe..yg lain tu ikut mood jgk.


ok, untuk yang last ni,makeup saya guna ni sahaje,saya pn bukannya kaki makeup juz yg simple2 but nice.,,gegege..benda2 ni penting, harus ada dalam beg saya ke mana jua saya pegi mst ade benda2 nih utk kelihatan berseri.(=..


yes!!..siap jugak tag kali ni dari paija..jadi itu saje,erk..kawan2 smpai sini dulu ea,saya harus pulang utk g kelas,hr kelas start kul 6.30pm..aduh!!cepat btul,seperti biase saya akn rushing utk tidak lewat ke kelas..oh ye..bonda tercinta pn akn ikut saya g s.alam hr ni sbb dia nk g umh makcik saya di sek.19..yeayea..daku ade teman!!...dadaaaa....(;


ayat-ayat kecil saya ~ oh ya!!hari ni hari jumaat la..selamat berhujung mingu kengkawan...(=

Xdek Keje laaa nih...

huh!!!..seperti biasa saya akan berblogging apabila boz ( mak yg paling di sayangi ) di opis ini tiada.Alhamdulillah kali ini boz saya telah pergi umrah,selama 2 minggu. jadi boz saya ini akan bercuti panjang ape lagi saya akan cuba menyiapkan tag2 yg telah di beri tp x buat2 lagi dari sahabat saya yg seorang ni,yg suka sangat main tag2 ngan kawan2 dia.."paija ko jgn risau,aku akn wat jgk tag dr ko tu walaupn lmbt orait!"..;p nt sambung lg la saya mau lunch dulu..daaaa...(=



kan betul saya cakap..saya ngah xdek keje la ni..ehehehehe..;p

Wednesday, March 18, 2009

Saya di Lembah Pangsun yang best...

saya sudah ade mood nak wat entry di blog..kali ni tentang pengalaman kursus saya di Lembah Pangsun, Hulu Langat.agak seronok dan yg penting best sgt kat sana,yang paling best sekali bila saya dan rakan2 ofis yg lain mengikuti aktiviti luar,pergghh..mmg best gila!!(brape byk best nih????)..pengalaman wat flying fox memang x bole dilupakan sama sekali.kerana ini adalah kali pertama saya main benda alah ni.memula skali memang gayat bila kite pandang bawah bukit,tapi saya kuatkan hati yg sememangnya lemah ini utk tidak memandang ke bawah sama sekali...tinggi woooo...tapi lagi menarik bila cc saya yg berumur dalam 40 cam tu pun ikut join skali main flying fox ni kak leha nama dia,memang respect la kat dia,(kak,len kalinye kursus kt sebilik lg ok,jamu akak tu mmg powerlaaa..!!!ehehehe) erm..kt layan gambar je la ek...

gambar intro mst kena letak gamba cover cun....gegegegeggee....;p (mereka2 adalah rakan sebilik saya)

tengah tungu giliran utk flying fox..muka nmpak rilek jek,tp hati dalam berdebar jantung bagai nak pecah..muahahahahha..(sebelah saya tu la k.leha,bersemangat tol dia nak wat flying fox nih..;p)

erm..masa main rakit ni saya x join,.nasib baik jadi urusetia so xpe,x join sume aktiviti pn ok..ade excuse..tu la kelebihannya jd urusetia kursus nih..muehehehehe...bole main mana2 yg kt nak...jgn mara ea..kalo saya jadi peserta mungkin saya pn mesti kena wat jgk aktiviti ni..(;


erk..maaf ea..saya x tau knape ngn diaorg nih...mereka ini adalah sahabat baik sehingga x bole berpisah walau dimana jua mereka berada..;p

wah!!..nampak tu!!..baju t-shirt pastu pkai sarung lengan lg,x tahan tol!!!..ehehehehe,,agak muslimah ye kawan2,ni baru lepas qiamullail..alhamdulillah,,kul 8.30am trus main flying fox plak...pppssstt>>>anak ustaz yg bg tazkirah masa subuh amat hensem..tu yg bangun awal tu pegi kuliah subuh..ehehehehe...dahsyat tol la saya dan kawan2 saya nih..tu blum masuk mak org lg tu yg minat gile kat ank ustaz tu,mungkin ade aura la..kalah mawi world!!...;p

gambar sorang mst ade...ehehehehe..;p

fazla!!...sediaaaa!!!....erk..time ni jantung eden da nk pecah da ni...tuhan je la yg tau,memang da x tengok bawah dah..haish!!!!!lagi satu saya risau je tersangkut kat pokok..alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar.


nih bukan tersangkut tau,tp bro tu saje je stop sat,sbb saya yg gedik ni nk tangkap gamba..ehehehe..time tu bro tu suh saya lepas tangan,blum smpat saya wat posing nk lepas tangan si penangkap gambar ni da amik gambar saya dalam keadaan begini...uhuhuhu....


di akhir kursus kami tangkap gambar beramai2 bersama doc. yusuf b. rabu. erm..bla agaknya saya kena jadi urusetia lagi utk kursus ea..-_-

begitulah sedikit sebanyak story mory saya ketika saya berkursus di Lembah Pangsun.banyak benda2 baru yg saya belajar,terutama sekali masa kuliah subuh dan ustaz memberi sedikit penerangan mengenai solat,solat yg betul.byk yg kita x tau lagi..kepada kawan2 kite nk khusyuk dalam solat mmg susah kan?apatah lagi kt x tau samada solat kite tu sah atau tidak..lagi takut kalo x diterima oleh Allah S.W.T.ermmm..jadi kesimpulan saya kite perlu belaja lebih mendalam lagi tentang solat yg betul utk mendapat keberkatan dariNya.InsyaAllah...*Insaf sekejap*

ayat-ayat kecil saya~ terpegun melihat kecomelan,anak2 yatim dari madrasah At-taqwa yg memakai jubah siap serban lagi.tapi jauh di sudut hati saya ada sedikit perasaan kasihan,simpati, terhadap mereka yg tidak mempunyai ibu @ ayah,kekurangan kasih sayang,apa lagi anak2 yg masih kecil yg tidak mengerti apa2 tapi sudah ditinggalkan ayah @ ibu ketika mereka kecil lagi.sedih kerana mereka tidak merasa kasih sayang sepenuhnya dari ibu @ ayah mereka.semoga tuhan memberi perlindungan pada mereka,beri kejayaan pada mereka dan jadikan mereka anak2 yg soleh dan solehah.-amin-

Monday, March 16, 2009

saya penat balik kursus...uhuhuhuhu..-_-

saya masih dalam mood kepenatan + keletihan balik dari berkursus nt kite cite ek...utk kawan saya paija>>>>tag dari mu akan ku buat jua tetapi diriku yg selalu saja dilanda kesibukan yang agak hebat membuatkan aku terpaksa menahan diriku ini untuk kerja2 yang lain (jadi aku memerlukan masa yang tenang utk membuatnya...(;

harap maklum.




ayat-ayat kecilku ~ ye sahabatku huda...aku mmg puitis sejak kebelakangan ini..mengapa ya?? mungkin ingin menjadi seorang puitis kah??hahahahha....;p

Thursday, March 12, 2009

selamat berkursus...

sat lagi saya akan bergerak utk pegi berkursus..(tapi sempat lagi tgok blog..ehehehehe) any story mory saya akan cerita bila balik berkursus ea...dadaaaa....c ya next week okeh!!


gambar yg tidak ada kena mengena..saje je nak letak...hehehehhe...;p

Wednesday, March 11, 2009

KURSUS LAAAAA....

esok saya akan mula berkursus di lembah pangsun,hulu langat.first time pegi ni jauh kah?erm..saya x tau berapa jam saya akan sampai ke sana kerana pegi menaiki bas..huh!!bas?..mungkin akan merasa pening sambil terasa nk muntah..jadi saya akan mengambil langkah berjaga2 dan mungkin akan berebut dgn sesiapa je utk duduk di bahagian depan bas.kpd sesiapa yg akan berebut tempat duduk depan tu jgn marah aaaa...(;
mingu ni da semingu saya x masuk kelas pn,,kerja telah membuat kan saya terpaksa utk tidak dapat datang ke kelas.(ni la dia,kalo kite bekerja sambil belajar memang terasa sgt2 penat,letih..sume ade..paling penting skali sume benda nk kena buat dan sume benda adalah urgent!!!) haish..mmg penat dan pening kepala saya di buatnya..nasib baik ade "sidia" utk menjadi luahan penat lelah saya ni..nak luah sume kat mak,kesian plak kat dia,byk lagi benda dia nk pikir apatah lagi keadaan diri yg tidak mengizinkan (mean mak saya suda tua laa) lagi pening dibuatnya kot. abah pn sama jugak..ish,kalo bole xnk bagi diaorg pening2 tentang saya..da byk da diaorag pening utk saya semasa saya dalam jagaan diaorang.so,skang ni da besar panjang pandai2 kita jg diri kite sendiri,jgn susahkan ibu bapa ye kawan2..;p

baru je tadi saya suda abes diaudit,alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar.para2 auditor telah pun berpuas hati dgn hasil kerja yg telah dilakukan..bagus!!usaha lagi utk jabatan khidmat pengurusan!!!x sia2 semalam saya balik lambat..ehehehehe..erm..skang ni tgh pikir nk wat urutan badan je..pegi spa ke..,utk manja2kan diri ini,ish..kalo la saya dapat lakukan tu semua mst best kan!!.;p. tp ape yg lagi best ialah saya x bfast lg dari pagi tadi!!!..uhuhuhuhuhuhuhu...

ayat-ayat kecil saya ~ utk sidia>>>thanks ea awak kerana sudi menjadi teman pendengar yg setia luahan hati + penat + lelah + rungutan + saya selama kita menjalin hubungan..cewaahh!!..gile jiwang saya ni!!!ehehehehehe..mmg saya saje je,sbb saya tau ade org akan membacanya nanti betul x sayang??;p..

MODEL KAH?.....

yer..kali ni saya telah diundang utk menjadi bahan eksperimen sahabat saya.dia ni skang tgh amik kelas utk menjadi mak andam yg berjaya...yeah!!semoga suksess ko huda!!!!,,eheheheh..abes bulu kening..eh..x la abes..adela skit bulu kening saya dicukur,ape lg terkezut mak saya tengok bila saya balik umah.dia ckp muka saya nampak lain sgt2..(wah!!nampaknya berjaya jgk hasil eksperimen ko ek huda!!) sehinggakan "sidia" pn turut sama mengatakan yg muka saya nampak lain..lain ke?...anda tengok la sendiri, kalo anda sume berminat dan berani nk amik sahabat saya ni bole la jgk,selain tu sahabat saya ni pandai buat corak inai kat tangan dan kaki,mmg minat dia keje2 mak andam nih..tungu ape lagi kite layan je pic ni..ni pn curi amik kat huda..ehehehehe (jgn marah huda!...)


muka saya sebelum dijadikan bahan eksperimen


selepas..memang x ble blah..bak kata huda pengantin versi btudung la konon ;p


erm..so,tu je la yg bole saya letak pic sbb yg lain biarla saje di blog mama huda..ehehehe...skang bulu keningku suda tumbuh skit2 tp nmpak agak huduh je..huhuhuhuhuhu...haish!!cepatla tumbuh sume dgn sama rata,kan..;p

ayat-ayat kecil saya ~ to mama huda keep it up,teruskan usaha anda utk jd seorang mak andam yg berjaya,cun,n yg penting hot mama!!!eheheheh..nt time aku jgn lupe pasangkan inai tp nk free ble?..muahahahaha,,nt aku blanje air sirap limau...muahahahahaha...;p

Wednesday, March 4, 2009

award from paija....

thanks to paija..award dari ko ni sunguh comey..still keep in touch!!!nway thank u so much my dear!!! (;



ayat-ayat kecil saya ~ sabtu ni ade test mgt,,adakah saya suda baca buku?..ermmmm..seb baik enchek anuar wat pagi kalo petang dah tentu saya tido..ehehehehehe...kpd diri sendiri>>>>>>fazla sila baca buku okeh!!

Tuesday, March 3, 2009

kena tag daaaa.....

okeh paiza...petama-tamanya sekali terima kasih paija krn sudi m'tag saya ni..ini adalah kali kedua saya di tag oleh rakan2 saya..erm..boz xdek ni mmg rajin la saya hapdet blog ni..kalo boz ade agak susah jgk la nk memblogkan diri ini..sbb ade jek keje nk kena buat nt..haish....anyway mari kita buat keje yg kawan saya bg ni..so,kite enjoy!!!! (versi nora danish dalam cite pu3..;p)

Do you think u r hot??

hot ke??mungkin ya atau mungkin tidak....anda yg tentukan....muahahahahaa....


upload a pic of you ini adalah gambo dlm pasport dan id pekerja saya...;)

Why did u like this picture?

yer...kerana saya mmg suka sgt gambar ni..dah macam cikgu sekolah rendah la plak...muahahaha..nape la gambar ic huduh..kalo bole mst saya da letak gambar ni..dimana2 pn ade gambar ni..dalam wallet saya..beg..laci saya..malah di wallet 'sidia" pn ade..(oops!!sory syg terbocor rahsia plaksss...ehehehehe;p)

When was the last time u eat pizza?

erk,,,bile ek?i fogot laaaa....mcm da lame jek x mamam pijja...harus ajak 'sidia' nih...jom mamam pijja!!...(bukan paija tau!!sila jgn perasankn diri anda tu ea...muehehehehe;p)

The last song u listen to?

skang tgh dengar lagu sebenarnya dari yuna...oh bulan...lalalalalalalala...(best la suara dia..mcm suara saya jek,,,muahahahaha..perasan laaaaa....)

What r u doing rite now beside doing this?

wat blog ni la..utk paija....sambil2 wat keje...(buat ke?..;p)

What name you prefer besides yours?

honey....yer,,ingin sangat...tp..uhuhuhuhuhu....fazla,ila,laaaa...

People to tagged:

sape2 jek...(;

~~mama airiel aka paija aku dah siapkan tugasan yg penuh mencabar ini,diharap jgn segan dan silu memberi tugasan lagi kat aku tau!! ..fuh!!!lega rasanya..;p

ayat-ayat kecil saya ~ erm....hari ni baru hari selasa...bila la agknya hari jumaat ek kwn2?,,saya tau mst kawan saya huda pn tungu hari jumaat...tol x huda?..ehehehehehe..;p

RED GIANTS (contd'2)

sambungan cite malam itu perlawanan amat panas sekali apabila pengadil seperti berat sebelah.sunguh tidak puas hati btul!!,tapi xpe semuanya ok je bla kedua2 pemain kelantan dan selangor mendapat kad merah (fair n lovely kn?..eheheheh) tp bg selangor sunguh tidak adil!!! dan akhirnya.......sgor telah menang pada malam itu..saya amat berterima kasih kepada pemain2 yg bertungkus lumus memberi sumbangan terhadap pasukan mereka!!tahniah surendran!!..premnath!! (sory kalo salah eja ek..;p) safee sali? (hampeh!!!)...okeh..kali ni saya bole hapdet blog saya kerana madam xdek..g kursus,walaupn saya bz tp demi kawan2 saya yg pasti akan membaca blog saya..ku lapangkan jua masa ku demi mu wahai sahabat2 ku...ehehehehe...(aku tau huda ko mst tungu2 cite aku yg jiwang2 ni kan...mane lagi, tol x?....muahahahahaha!!!)




ayat-ayat kecil saya (tukar plak la..)~ wey mama nurulhuda!!!mane?x hapdet pn blog?...aku pn tertungu2 gak ni cite2 sensasi darimu..muahahahahahaha....

Sunday, March 1, 2009

RED GIANTS!!!!

yeah!!!!!S.E.L.A.N.G.O.R. we will support u!!!you'll never walk alone!!!(erk!!liverpool ke?muehehehehe...) semoga terus ke final.

malam tadi stadium s.alam crowded gile ngn penyokong sgor dan kelantan..saya dan sidia ops..tidak lupe bersama rakan sidia tidak ketinggalan juga (yela sbb free sbb tu la setiap game kami x penah miss..ehehehe..) telah datang menyaksikan perlawanan itu. sampai je parking xdek,,last2 sidia telah mengambil langkah yg amat berani dgn parking ketenya di hadapan bas2 penyokong kelantan..kami smpai game da start dan bru je nk panas "buntut" surendran telah bg 1gol utk sgor.ape lagi saya tanpa segan silu sambil cover cun trus melompat,,erk bkn lompat dr kerusi tau tp melompat ala2 biasae jek smbil mjg tatasusila seorang gadis..ehehehehe..

erk...mak saya da ajak balik pulak..nt saya sambung lagi ek..byk lg ni nk cite..act saya kat kampung tercinta nih...ehehehehe....daaa....