..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 9, 2011

Alhamdulillah...hari ni tiba jua......

hari yang dinanti-nanti oleh saya dan adik tersayang telah pun tiba..di mana bonda tercinta akan balik ke tanah air dari menunaikan haji..tak sabar rasanya nak tunggu sampai malam ni..nak ketemu bonda tersayang.nak peluk2 bonda..sebab rindu gila kot!!ehehehe....:) kalau ikut dalam surat dari tabung haji bonda tersayang akan sampai jam 10.00 malam,tapi tak taulah kalau flight delay pulak..oh!!!!!harap2 sangat flight tak delay.

hurm..malam ni rasa-rasa macam ramai nak ikut..makcik2 saya..anak2 jagaan bonda pun mau ikut juga nak ambil bonda kat KLIA..mesti meriah!!..yelaaaa...semua orang pun tak sabar nak jumpa bonda dan mereka2 pun turut sama rindu jugak pada bonda tersayang..;)


 time ni bonda nak berangkat menunaikan haji...



kejap je masa berlalu ..dah nak balik dah bonda ku tersayang ni...;)



eniwei..salam jumaat and happy weekend y'all

Tuesday, December 6, 2011

MACAM-MACAM.......



hellooo...

kali ni saya mau update blog beserta gambar2 pula..yer kenkawan..agak susah mau upload gambo through hp baru ni..yela..terlalu canggih manggih...sampai nak upload gambo kat blog pun x tau macamane..sudahnye?????asben tersayang la yg tolong buatkan...;)
ok la kita layankan saje gambar bermacam-macam ni...mama and safiyya zahra having a great time together!!!!;p




 baru nak suka-suka ngan piya main kat playground..tapi dia bad mood lak..uhuhuh..


 sebelum mama makan

 bagi piya kenyang dulu..barula mama bole makan dengan aman dan tenang..ehehehe

 with mama tengah tunggu baba balik out station at KLIA

 latest pic...at sunway pyramid...

 camwhore!!!!!!

 mama takde keje...ahahaha....tengah tunggu baba beli pampers we at kenny rogers

 this is latest..latest..latest..picca!!!!...garden restoran..harga berbaloi and food adalah sedap!!!;)


 opsss..sorry sayang!!!belum ready lagi ea???..hehehe

haaa....baru laaa ok!!!so sweet my lil pie!!!!

budak cinonet ini semakin SEMANGAT tau!!!!...lenguh tangan mau dukung lama-lama...



now lil zahra sudah 8 months year old..mama so proud coz u membesar depan mata mama and baba dengan sihat dan alhamdulillah syukur pada tuhan di atas kurniaanMU yang tidak ternilai ini.insyaAllah mama and baba akan jaga kamu sebaik mungkin supaya kamu menjadi anak yang baik,solehah, hormat orang tua,dan yang paling penting ingat pada Allah s.w.t ~ amin~

both mama and baba sayang sangat2 pada kamu!!!!


pssssttt...birthday baba semakin hampir..oh!!!esok rupanya...saya ada surprise untuk asben tersayang..;)

Friday, December 2, 2011

LAGI 7 HARI..........ooooohhhhh!!!!!


Assalammualaikum...

yer...lagi 7 hari bonda tersayang akan pulang ke tanah air dari menunaikan haji..insyaAllah saya dan suami dan tak lupa juga budak cinonet tu akan menjemput opahnya di KLIA hari jumaat nanti..bonda tersayang akan sampai pada jam 10.00 malam..nasib baik hari jumaat esoknya sabtu..so kalau lambat pun its ok je..sebab esoknye tu kan cuti..;)

haishhhh..tak sabar menantikan kepulangan bonda nanti..rindu sangat2 pada bonda..hari-hari saya menghitung hari menanti kepulangan bonda tersayang..oh!!tak lupe juga adik saya pun begitu juga..beliau pun x sabar2 jugak..

hurmmm....(kali ni mengeluh pulak) saya banyak nak masukkan gambar-gambar lil zahra,tapi hp saya  yg canggih sangat ni saya masih belum tau lagi macamane nak masukkan gambar2 itu..ermm..nantilah..saya belajar2 lagi....

okla sahabat....sampai jumpe lagi di entry yg akan datang...huh!!!!




orait..till than!!

kbai!!...;)