..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 25, 2010

cuti lagi..;p



yes!!..esok adalah cuti and part yg paling saya suka sekali adalah dapat menghabiskan masa bersama tunang tersayang.erk..yeker???oh!!skarang tidak lagi..masa kami byk dihabiskan di rumah menonton movie pun di rumah iaitu tunang tersayang akan m'upload sahaja movie di internet senang kan??... krn kami didalam fasa tidak mahu membazir krn hari bahagia semakin hari semakin dekat!!(silalah lihat ticker di sebelah ok..;p )



hari ni di opis saya sangatlah ramai org2 awam yg ingin membayar cukai pintu..agak pelik diaorang x tau ke opis ni bukak sampai hari ahad nih???atau mungkin mereka tidak baca notis pemberitahuan di hadapan opis..atau mungkin tidak ada sebarang makluman pun.eheheh...x penah saya tengok ramai betul org awam sampai diaorang beratur kat luar kaunter bayaran tu..yela last nk wat bayaran cukai ni sampai ujung bulan ni,tapi esok kan dah cuti next week dah masuk bulan baru,jadi nak x nak kena gak la bayar hari ni..di sini saya nak bagitau la utk semua org awam kaunter bayaran kami bukak sampai hari ahad ni yer sila maklum.(haih..ade ke org baca nih.)



oh..terpanjang plak entry kali ni,citer psl my preparation wedding saya sedang berusaha gigih membuat apa yg patut,sampaikan bilik dah jadi macam kapal pecah,sarat ngn barang2 .huh!!jgn smpai esok mak saya x nampak saya dalam bilik saya sendiri sudah..ahaha..



ok la..cukup sampai sini dulu saya merepek..nantila bila senang kite cite pasal my preparation wedding plak okeh kenkawan..;p



SELAMAT MENYAMBUT HARI KEPUTERAAN NABI MUHAMMAD S.A.W BAGI SEMUA UMAT ISLAM
DI DUNIA..


Friday, February 19, 2010

DEMAM + SELSEMA + BATUK...


mau update blog,tapi sekarang 3 virus ini telah menyerang badan saya..uhuk..uhuk..uhuk..so my frens wat to do?..rehat saja sambil buat keje dgn santai tis week kena g kursus lagi..tapi saya sannngggaaattt la suka sebab geng2 pun ade..mesti seronok kan?..

kursus x la jauh,kat ampang je jadi lepas kelas bole la berliburan lagi2 ada geng "3 serangkai" nih..ahaha..

ok la,pukul 6pm nanti ade tugas yg perlu dilakukan,..jadi selamat bercuti cuma 2 hari je okeh..next week cuti 3 hari sebab maulidur rasul..yeay..;P

daaa.....

Friday, February 12, 2010

HIV TEST DONE!!!

yeay..hari rabu saya bersama tunang tercinta suda pegi wat blood test,n the result is -tive..n nurse tu ckp kami suda bole kawen..hikhikhikhik...jam lebih kurang 2.30pm kami suda terpacak kat klinik kesihatan telok datok.sesampai je terus g daftar n nurse tu bagi satu borang utk kami isi.setelah borang siap diisi bagi balik kat nurse lalu kami telah diberi nombor giliran.

tunggu punya tunggu,punya tunggu dan tunggu lagi..oh!!agak lama jugak yer,sedangkan x la ramai org waktu tu,sebab tu saya ajak tunang tercinta g petang sebab kalau datang waktu pagi sudah tentu sampai petang mungkin x siap lagi,sebab org awam suka datang pagi.n last..our turn..masuk je terus nurse di situ beri penerangan serba sedikit tentang APA ITU AIDS??..saya bersama tunang tercinta jawab je la mane yg kita paham..;p then terus amik darah,final check is clear..alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar sekali.;)

dannnnnn...yeay!!!!saya sudah bole kawin!!!!!;P

ok la,nk gi readykan makanan,sebab petang ni ada jamuan skit utk cc yg akan bertukar jabatan *sedih*;(....dan beberapa staff lagi yg juga akan tukar jabatan.

to cc~all the best n good luck oh n smoga dapat menyesuaikan diri secepat mungkin di tempat yg baru,im gonna miss ur blur..ehehehe...jahat saya ni kan..;P

last...yeay!...yeay!...esok cuti sampai selasa,..best!!!selamat bercuti n gong xi fa chai pada semua org cina..erk!..mcm ada je org cina baca blog saya nih.


Thursday, February 11, 2010

oh! tukar lagi ya...

erm...saya telah tukar lagi my wedding ticker..kali ni sudah letak di sebelah sinun plak,di atas suda remove..ops!!ada 79 hari lagi..time is running out!!...uhuhuhuh....

Tuesday, February 2, 2010

sudah tukar...

saya sudah pun tukar ticker kat atas nun..biar bagi ngeri skit bila tengok..ehehehe..yela tengok2 je dah 88 days..pastu 79 days..pastu 55 days..tup..tup...the days is coming near bebeh!!!huh!!hamek ko!!..

so,persiapan saya sudah mula melakukannya sikit demi sedikit,like gift,gift,and gift,..ahaha..tu je la yg saya kejekan x sudah2.oh!kad kahwin masih lagi design mendesign..cuma tinggal 20% je lagi btul2 complete..siap jek terus print.

sudah plan bersama tunang tersayang mau buat blood test nanti jika ada masa terluang,and settlekan ape yg patut.hopefully by this month sume benda2 tu settle,sebab kalau boleh saya x nak pening2 lagi dah..dan saya telah diberi tempoh oleh family by the end of mac sumenya settle.tinggal fasa untuk mengedarkan kad jemputan saja nanti.

dalam kepala ni sedang sarat dgn macam2 benda nak kena buat,yela dgn keje lagi,nak amik cuti sayang pulak,saya mau save cuti saya utk kenduri, nanti bole cuti lama2 skit..biar masuk keje nanti bertimbun-timbun keje atas meja..ahaha..

ok dah..bye!!;)