..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 23, 2009

Aksi Si Kecil....^_^



ok..kali ni saje2 je letak pic ni utk tatapan sume..si kecik ni mmg comel,nama dia maisara.jadi saya letakkan pic dia di blog saya kali ini..muehehehe..(ni kira model la dalam blog saya nih..;p) enjoy the pic!!!!


ok x macamni?..





peace...;p


wah!!..nak jugak!!!

hurm..tu saje ^_^....-THE END-




ayat~ayatkecilku ~ best gile layan budak kecik nih..macam2 ragam..huh!!!usu dia lagi la..asyik kena buli jek ngan si kecik nih..muehehehehe..shian usu..;p (erk..lagu cinta gila la..by GSM)cinta gila..gila..cinta..gila cinta..cinta gila.gila cinta....lalalalalalalalalalala....





















Thursday, January 22, 2009

^_^

gambar yang tidak ada kena mengena dengan entry saya..mueheheheh (;


arrrggggghhhhh!!!...assignment....homework....byk sangat keje yg perlu diselesaikan....semoga saya tabah mengharungi dugaan2 ini...cewahhh!!;p saya agak kerap jgk masuk kelas lambat..mane xnya mengadap jem yg teruk skali,,sampai tmpt belaja cari parking plak..aduh..sume org bwk kete..jd tempat parking x cukup..hampeh tol la..xpe..saya harus bertahan 3 tahun lg,,semoga saya berjaya dan sukses utk tiap semester..(doakan ya!!;p)




ayat kecilku ~ berdebar hati kian terasa apa lagi harinya semakin dekat..cuma....tp ini adalah permulaannya utk saya menghadapi perkara seterusnya...apa ya?....tunggu dan lihat saja nanti (;

Friday, January 16, 2009

yeayeayea....hari ini hari jumaat!!!....



selamat berhari sabtu semua!!!..saya sangat suka hari ini..esok cuti kita jumpe lagi hari isnin!!!...

Tuesday, January 13, 2009

Main Tembak-Tembak laaa...


badan saja kecik,tp x nk mengalah nk main gak tembak-tembak,lawan ngan budak lelaki plak tu....hamik ko!!!..


entry kali ini menceritakan tentang saya yg telah bermain tembak2 bersama kawan2 "sidia" atau lebih dikenali paintball..bertempat di gombak..lihatlah kegirangan yg terpancar di wajah kami..aktiviti yg amat sesuai sekali bagi mengeratkan lagi silaturrahim antara kami.(kiranya sesi perkenalan antara saya dan kawan2 "sidia"la kan) amat seronok sekali.malam tu diaorang buat bbq plak,peh!!mmg best gila,carbonara dari encik kamaru amat sedap sekali dan best!!harap2 lepas ni saya akan cuba berbual2 dgn lebih mesra lagi dgn encik kamaru utk mencungkil rahsia resepi carbonara yg sedap itu.huh!!.


bab lain plak..P.E.N.A.T. yer!! itu adalah perkataan yg selalu bermain2 di otak saya sejak kebelakangan ini,kenapa?kerana saya da start belaja semula.abes keje je saya akan terus gerak ke uitm shah alam utk kelas malam plak,.walaupun baru nk masuk 2 mingu tapi memang terasa btul keletihan.letiha + penat kerana memandu..uhuhuhuhuhu....xpela ini semua dugaan yg harus saya tempuhi sepanjang saya menyambung pelajaran saya.harap2 ianya berbaloi..(igt lg x azam thn ni kan nk jadi yg terbaik!!..bole kah?)


erk..agak panjang jugak yer entry kali ini...sibuk2 pun ada gak mase menaip blog..hehehehehe....apepn kawan saya huda suda tau saya punya blog..ayyoooo!!abe sla kecoh satu negeri selangor....muahahahahahaha....