..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 9, 2011

Alhamdulillah...hari ni tiba jua......

hari yang dinanti-nanti oleh saya dan adik tersayang telah pun tiba..di mana bonda tercinta akan balik ke tanah air dari menunaikan haji..tak sabar rasanya nak tunggu sampai malam ni..nak ketemu bonda tersayang.nak peluk2 bonda..sebab rindu gila kot!!ehehehe....:) kalau ikut dalam surat dari tabung haji bonda tersayang akan sampai jam 10.00 malam,tapi tak taulah kalau flight delay pulak..oh!!!!!harap2 sangat flight tak delay.

hurm..malam ni rasa-rasa macam ramai nak ikut..makcik2 saya..anak2 jagaan bonda pun mau ikut juga nak ambil bonda kat KLIA..mesti meriah!!..yelaaaa...semua orang pun tak sabar nak jumpa bonda dan mereka2 pun turut sama rindu jugak pada bonda tersayang..;)


 time ni bonda nak berangkat menunaikan haji...



kejap je masa berlalu ..dah nak balik dah bonda ku tersayang ni...;)



eniwei..salam jumaat and happy weekend y'all

Tuesday, December 6, 2011

MACAM-MACAM.......



hellooo...

kali ni saya mau update blog beserta gambar2 pula..yer kenkawan..agak susah mau upload gambo through hp baru ni..yela..terlalu canggih manggih...sampai nak upload gambo kat blog pun x tau macamane..sudahnye?????asben tersayang la yg tolong buatkan...;)
ok la kita layankan saje gambar bermacam-macam ni...mama and safiyya zahra having a great time together!!!!;p




 baru nak suka-suka ngan piya main kat playground..tapi dia bad mood lak..uhuhuh..


 sebelum mama makan

 bagi piya kenyang dulu..barula mama bole makan dengan aman dan tenang..ehehehe

 with mama tengah tunggu baba balik out station at KLIA

 latest pic...at sunway pyramid...

 camwhore!!!!!!

 mama takde keje...ahahaha....tengah tunggu baba beli pampers we at kenny rogers

 this is latest..latest..latest..picca!!!!...garden restoran..harga berbaloi and food adalah sedap!!!;)


 opsss..sorry sayang!!!belum ready lagi ea???..hehehe

haaa....baru laaa ok!!!so sweet my lil pie!!!!

budak cinonet ini semakin SEMANGAT tau!!!!...lenguh tangan mau dukung lama-lama...



now lil zahra sudah 8 months year old..mama so proud coz u membesar depan mata mama and baba dengan sihat dan alhamdulillah syukur pada tuhan di atas kurniaanMU yang tidak ternilai ini.insyaAllah mama and baba akan jaga kamu sebaik mungkin supaya kamu menjadi anak yang baik,solehah, hormat orang tua,dan yang paling penting ingat pada Allah s.w.t ~ amin~

both mama and baba sayang sangat2 pada kamu!!!!


pssssttt...birthday baba semakin hampir..oh!!!esok rupanya...saya ada surprise untuk asben tersayang..;)

Friday, December 2, 2011

LAGI 7 HARI..........ooooohhhhh!!!!!


Assalammualaikum...

yer...lagi 7 hari bonda tersayang akan pulang ke tanah air dari menunaikan haji..insyaAllah saya dan suami dan tak lupa juga budak cinonet tu akan menjemput opahnya di KLIA hari jumaat nanti..bonda tersayang akan sampai pada jam 10.00 malam..nasib baik hari jumaat esoknya sabtu..so kalau lambat pun its ok je..sebab esoknye tu kan cuti..;)

haishhhh..tak sabar menantikan kepulangan bonda nanti..rindu sangat2 pada bonda..hari-hari saya menghitung hari menanti kepulangan bonda tersayang..oh!!tak lupe juga adik saya pun begitu juga..beliau pun x sabar2 jugak..

hurmmm....(kali ni mengeluh pulak) saya banyak nak masukkan gambar-gambar lil zahra,tapi hp saya  yg canggih sangat ni saya masih belum tau lagi macamane nak masukkan gambar2 itu..ermm..nantilah..saya belajar2 lagi....

okla sahabat....sampai jumpe lagi di entry yg akan datang...huh!!!!




orait..till than!!

kbai!!...;)

Monday, November 14, 2011

lil' Zahra now its turn 7 month year old


salam all!

Alhmadulillah saya panjatkan kesyukuran ke hadrat Illahi my lil princess semakin membesar dgn sihat di depan mata..walaupun mama n baba bz dgn tuntutan kerja tapi kami x penah lupe akan kamu wahai anakku;) dan juga walaupun kadang2 kamu sgt menguji kesabaran kami tapi kami tetap sabar melayan kamu dgn penuh kasih sayang..(',')

hurmm...now lil zahra da start makan,act bila lil'zahra 5 months+ saya dah bagi makan sikit2, bila tengok dia dah bersedia nak makan.kesian sangat,bila tengok mama n baba makan mulut budak cinonet sorang ni pun bkn main lagi cup..cup..cup macam nak makan jugak..hihihihi...so sweet!!!;) and now dah 7 months mama bagi zahra makan bubur+carrot sometimes sayur sawi+potato. zahra suka sangat makan,tiap kali bila nak suap dia makan dia akan siap2 nganga mulut dah standby tunggu makanan masuk dalam mulut dia..oh!!anakku mama so happy wif that..sebab zahra seorang yg kuat makan!!!ahahaha!!...semoga kamu membesar dengan sihat dan kuat tau!!

tapi mama ada rasa sedikit sedih sebab zahra x kuat minum susu  dan minum air masak..tapi still breastfeed macam biasa..kenape ea???ke budak cinonet ni sedang dalam peralihan bulan so dia kurang nak minum susu sangat tapi makan kuat..ermmm..anyway mama will bring u to see doc dalam minggu ni.lagi satu benda yg buat saya risau bila zahra buang air besar,t**k dia macam keras skit dan berketul-ketul..haish!!shian anak mama..bila tengok muka zahra teran nak buang air besar tu hurmmmm......lagila shian...siap kerut-kerut muka lagi nak buang air besar punya pasal...

okla bdk cinonet ni dah bangun lak..later kt cite2 lagi la orait...

p/s: sangat rindu dgn bonda,semoga beliau baik2 saja di sana..x sabar menanti kepulangan bonda
 9 disember nanti!!!!;)

kbai!

Friday, October 21, 2011

FINALLY BONDA TERSAYANG KE TANAH SUCI..ALHAMDULILLAH...



Assalammualaikum..;)

huh!!!agak lama juga tidak m'update yer...last tgok2 oh!!my lil' zahra demam..lepas tu..sonyap...ehehehe...
byk sangat cerite tapi dengan keadaan sekarang ni yg agak bz..x dapat nk postkan cerite2 baru di blog kesayangan saya nih.
 hurmmm...life saya sekarang x sama macam dulu..masa byk habis bersama lil'zahra..balik keje ngadap dia sesaja sampai dia tido..budak cinonet sorang tu pulak manjenye bukan main lg..x nak dgn orang lain..asik2 mama dia je..kalau nampak saya je mesti nak nanges walaupun dia x nak nanges pun sebenarnye..hehehe..so wat to do?????
oh!!!Alhamdulillah khamis depan bonda tersayang akan menjalani ibadah haji..ama jugak bonda saya tu tunggu2..bila la turn dia nak pegi..finally tabung haji bagi jugak surat untuk tarikh pelepasan beliau pergi..sob..sob..sob..;( sedih pulak rasanya..agak sebulan lebih bonda xde..and my lil' zahra akan dijaga oleh wan tersayang pulang a.k.a my MIL..;-) so,esok adalah kenduri doa selamat utk bonda tersayang..semoga mak dapat menjalani ibadah haji dengan sempurna dan semuanya berjalan dgn lancar dan x lupe juga semuanya baik2 saja..insyaAllah..amin.

oklah..got to go now...insyaAllah kalau rajin saya update lagi..tengoklah mood saya nanti..hik..hik..hik..

kbai!!!..

Saturday, October 1, 2011

LIL' ZAHRA GOT FEVER!!!;(




abes je raye my little cutie pie ni demam pulak,yes!!this is my first time jaga zahra yg demam and first time for zahra dapat demam..dah la next week kami sekeluarga akan ke sabah..hurm..tapi now alhamdulillah she's getting better..nasib baik demam dua hari saje..semalam balik je dari rumah my mom terus saya lumur air asam jawa satu badan dia n saya pakaikan pampers jek...huh!!amik situ berbogel suda..ehehe..1st day dia ok lagi,still rilek and cool..bila hari kedua saya dah start keje,dia start meragam dan mengamuk sebab x sedap badan..my mom call makcik tukang urut yg juga telah mengurut saya semasa pantang..suruh urut2 sikit badan zahra.ye la mane la tau kot2 salah urat kot mase dukung2 dia..mase tengah urut tu bkn main mengamuk lagi dia sebab x biasa kena urut lagipun dia dah start kenal org lagila..makanya saya juga lah jadi tukang pegang sambil makcik tu urut2 dia..haish!!!budak cinonet sorang nih..hope anak mama sihat2 and baik2 saja..;)
shian budak cinonet nih!!!sampai EL mama n baba di buatnya..uhuhuh...;(

                                    
 tengah khusyuk tengok mama nak bagi ubat kat dia...;p

                                                 
       alhamdulillah..suhu pun dah turun dari 38.5c dah kembali pulih..suhu sekarang 36.5c


yay!!kita bole pegi bercuti dgn hati yg tenang............TAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





























































hari ni my lil zahra kena rashes pulak dah!!!!pagi tadi pun my mom yg perasan,dia takut kena chickenpox dia suh cpt2 bwk jmpe doc,pagi tu saya x mandikan langsung zahra juz lap2 b****t dia je and tukar pampers. then saya and asben bwk jmpe pakar kanak2,doc ckp xde ape2..fuh!!!!lega!!!juz kesan masa dia demam aritu..it's call campak palsu..bole ea??dalam 2-3 hari akan baik,tapi doc ade bgatu jugak yg tekak zahra nmpak merah,dalam masa 2-3 hari jugak kalau start demam doc suruh dtg amik antibiotik..mama n baba doakan our lil zahra xde pape..sihat2 saja tau..;)



                                     
  mmmuuuaahhhhsssss!!!!kat dia!!!    :)

Tuesday, September 20, 2011




saya nak update tapi macam2 nak kena buat..dgn kenduri safiyya lagi akan datang tis week..ohhhhh!!!!!!fenat tau....

pssssttt..tis week saya kena anta bos saya kawin tau..alhamdulillah setelah beberapa tahun pemergian isteri yg tersayang akhirnya kawin jugak bos saya sorang tuh..eheheh...sepadan dgn orgnya..pengarah telekom lagi u..

eh!!!nantilah...nak balik ni..nanti kite jumpe lagi di entry akan dtg yer....

kbai!!.

Friday, September 9, 2011

Assalammualaikum..;)

seperti biasalah,setiap jumaat pasti mau update cite baru kan..haih!!!..start tis week my weekend akn start bz dgn jemputan rumah terbuka,jemputan kawin,oh!!x lupe juga rumah saya juga akan buat open house sekali dgn aqiqah dan cukur jambul our lil' zahra..amboi!!!bukan main lagi anak dara i sorang tu nak jugak sampai 2x buat cukur jambul..xpela rezeki kamu zahra..ehehehe..;)

hurmmm...semua kenkawan sudah update cite pasal raya..maka saya pun x nk ketinggalan mau jugak update cite raya..tapi nantilah..mau edit2 gambo dulu..sudah settle semua saya kasi upload ceritera raya saya bersama lil zahra..raya kali ini lebih meriah u!!! bila ada si cinonet sorang nih..eheheh...k la nanti2 saya cerita lagi..

till then....kbai!!!! 


Thursday, September 1, 2011




SALAM AIDILFITRI 1432H


Alhamdulillah...sudah masuk tahun yg kedua menyambut ramadhan dan kini syawal pula menjelma.dan kali ini lebih meriah kerana meraikan syawal bersama permata hati saya.ehehe...erk!!ayat2 bunga lah pulak....


oh!!tahun ni buka puasa saya agak meriah juga...dah dekat ujung2 ramadhan tiap ujung mingu mesti berbuka kat luar..minggu ni bersama family saya..minggu depan pula bersama family suami tercinta..dan begitulah seterusnya..oh!!x lupe juga bersama anak yatim..every year my PIL mesti akan buat buka puasa bersama anak yatim..oklah..malas nak taip pepanjang nih..nak tempek gambar je kat sini..so...enjoy frensss!!!!!!

hujung2 ramadhan di concorde hotel

oh!!!masih sempat lagi..walaupun lil' zahra suda tido

ok..ni dah bangun!!!!zahra wif mummy!!!

band from indon..diaorang nyanyi sedap!!!!ibu2...bapak2 dan paling best lagu widuri dr broery!!!!haruslah ada kan!!!!!;)


sorry no food picture..sibuk layan lil zahra..sibuk makan...makan lagi..dan lagi..dan lagi..ni pun mane yg sempat jek...food memang sedap x hengat...yg paling saya suka sup gear box!!fuh!!mengancham jiwa...ehehe..dari nasi2 sampaila ke mee2...semua ada..x terkira dek non..hope next year bole dtg lagi concorde hotel shah alam!!!;)


sewaktu berbuka bersama my family terchenta...minggu kedua ramadhan..saat terindah!!first time berbuka kat luar,before this kami hanya berbuka di rumah sahaja,next year bole buka kat luar lagi,time tu lil' zahra dah besar..senang skit mama n baba nak mamam...eheheh...


oh!!!my family terchenta!!!@ flaming sek.33
x lupe juga untuk setiap tahun saya dan kenkawan zaman belajar dulu ktorang mesti buat gathering buka puasa sama2 dan saya haruslah x penah miss punyerrrr....;)





wif my bff sewaktu zaman blajo dolu2..kami2 @ chillis..(walaupun zahra sibuk nanges,tapi mama dia tetap control cun!!..nasiblahhh!!)




ape pun walau sudah syawal ke-3 tapi i tetap nk wish jugak okeh!!! disini saya a.k.a fazlahoney33 sekeluarga mengucapkan salam aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua pembaca blog ini x kira silent reader (pembaca senyap),pembaca setia,dan kenalan2 semua..maaf jika ada sa;ah dan silap sepanjang penulisan saya disalam blog fazlahoney33 ini.have a great raya and enjoy ur raya with ur loves one!!!!hati2 di jalan raya ketika pergi beraya okeh!! pesanan khidmat masyarakat dari saya!!!time kasih...;) 

nah!!!amik gambo piya berbaju kurung pink ini!!!sooooo sweeeeettttt bebeh!!!!!!mama n baba love u!!!

 
 camat ari raya auntie and uncle shume!!!!!;P

Monday, August 22, 2011

BAJU RAYA LIL' ZAHRA!!!!








haih!!!...zahra...zahra....tiap kali mau shopping baju awk je yg dapat..mama punye baju baru sehelai je nak!!!huhuhuhu...





betul kata orang..kalau dah ada anak mesti persiapan utk anak mesti didahulukan..sampai terlebih2 dah nih...mak bapak????....pakai saja baju yg ado.....uhuhuhuhu...(-_-)




anda2 pula bagaimana?????...ape pun raya dah nak dekat ni..mood keje saya zero!!!ahahaha....skang asyik dok pikir nak raya jek...tambah2 lagi dah ada anak dara sorang nih..lagilaaaaa....mau collect duit raya la ape lagi!!!agagagagaa..




Friday, August 12, 2011




yay!!!!!!!!it's friday again yo!!!!!!!!!




p/s-alaaaaa.....taufik nk abes dah tis monday....we will miss ya taufik Tj!!!!!uhuhuhuh..;( (adik kesayangan jabatan khidmat pengurusan..kakak2 pengurusan will miss ur voice adek!!!)





kbai!!!!....

Friday, August 5, 2011

IT'S FRIDAY YO!!!






yay!!!!it's friday again..and now tup...tup...tup..sudah hari ke-5 kita berpuasa..oh!!!sungguh cepat masa meninggalkan kita..masa semakin pendek rasanya kan???anak pulak semakin hari semakin membesar dan memboooollat dgn jayanya...alhamdulillah..ehehe..






and tahun kedua saya menjalani ibadah puasa sbg seorang isteri,dan kini mama kpd puteri kesayangan my lil' zahra. kali ni waktu berbuka amat menguji bila mempunyai anak kecik ni,yela time kite berbuka time tu la dia pun sibuk nk di layan..nak dukunglah..ngok..ngek..ngok..ngeklah..uhuk..uhuk..uhuklah..haish!!!!tapi xpe...itu semua adalah ujian nak tengok saya mama yg kuat dan mama yg penyabar x??ahahahaha...




alhamdulillah...tinggal bersama mertua tidak perlu risau sgt nk pening2 pikir nak masak ape masa buka dan sahur semua siap dan saya sebagai menantu hanya buat ape yg patut je la..hik..hik..hik...bak kat bffku : ringkas keje ko ek!!ehehe.. walaupun mempunyai pembantu pun begitu saya tetap bangun awal sahur tolong MIL apa2 yg patut cuma waktu berbuka x dapatlah nak tolong sangat sebab balik opis amik lil zahra sampai umah pun dah pukul 6pm,sampai je umah my MIL dah siap semua dah..




eh..kan nak citer happy2 sebab hari ni dah hari jumaat..tapi dh jadi entry yg panjag pulak..ermm..ok lah!!!nk gugel2 resepi dessert2 yg best utk hujung minggu nanti...;)




happy weekend ya!!!selamat berpuasa,berbuka dan bersahurrrrrrr....




kbai!!!!

Friday, July 29, 2011

HE'S BACK!!!!!


YAY!!!!zahra happy..happy...happy....cuz baba dia balik hari ni..mama dia lagi..lagi..lagilaaaaa happyyyyyy!!!!...;)


*happy ada makna tuuuuuu...sedang tunggu ole2 dari t'ganu..lalalalalalalaaaa.....

Tuesday, July 26, 2011








MAMA AND ZAHRA MISS...MISS....MISS.....AND REALLY2 MISS BABA SO BAD!!!!!

kbai!!!!

Saturday, July 23, 2011

MAJLIS CUKUR JAMBUL SAFIYYA ZAHRA


hello peeps!!!

fuh!!!!setelah mengambil masa agak mau sebulan kot..akhirnya terPUBLISH jugak entry majlis cukur jambul for my lil' zahra.Alhamdulillah majlis cukur jambul my little zahra telah selamat berjalan dengan lancar pada 18/6/2011. majlis diadakan di rumah kedua ibu bapa saya yang tersayang..dan yang paling best sekali zahra langsung x banyak ragam,nanges pun x bila berada di tengah2 org ramai...so sweet bila kawan2 nenek suapkan madu dalam mulut dia,dia diam n maybe dia suka kot dgn rasa madu yg manis tu.

kesian kat my little zahra mase tu,,abes dia kena gomol..cium ngan kawan2 nenek dia dek kerana geram dgn kemontokkannya itu..lebih2 lagi tang ketak2 kat tangan dia tu...haish!!!mama n baba pun geram,rasa cam nak gigit jek..ehehehe..

oklah..seperti biasa saya xmo citer pjg2.jom kt layang gambar2 sepanjang majlis berlangsung!!!enjoy the pic yo!!!;p



my little princess sedang nyenyak beradu..


dia x heran pun dgn bunyi bising2,janji dia dapat tido..

hah!!!dah bangun pun..mcm tau je nk kena gunting rambut dia!


ok,dimulakan dengan wan zahra

pastu nenek lak..mmmmmuuuaaahhhh nenek cium dia...

ouch!!!mak perantin pun kena renjis u!!!

errmmm...shedapnye mama madu ni..

deco from aunty ika..

thanks aunty ika!!!!!4 the great job!!!

belon..belonan...thanks utk k.salina (opismate my bff huda) *sesapa yg nak contact utk belon gas ni ble bgtau saya*

gift for guest yg hadir pada hari itu.~~apam polka dot..sweett!!~~


eh!!sempat lagi tu..;p


para tetamu yang hadir


zahra,mama n kakak arisya a.k.a kakak lunyai..;)

oh!!!org KUAT MAJLIS!!!!

wif auntiesssssss yg cantekssss2!!!!

cik yang!!!

uncle ayit n amat

nak ngan baba pulakkk!!!!


di kesempatan ini kami sekeluarga mengucapkan terima kasih kepada semua para tetamu yg sudi hadir,kumpulan marhaban tmn kemuning,saudara mara,especially atok n nenek zahra, pak long n mak long yg yg masakkan tomyam n fish ape x tau nama dia yg sedap sekali,pak lang family yg dtg dari sabah, cik yang,cik aloh,dan semualah yg terlibat secara langsung dan x langsung!!




for aunty ika zahra happy sangat2 tat day!!really2 thanks for everything!!oh!!and the buai sangat2 cantik tau!!!

bliss...

Friday, July 22, 2011

OH!!! FEVER....YOU PEGI JAUH2!!!!!...

Hye!!!...(ton org sakit..uhuk..uhuk..uhuk..)


bila dah bole makan durian,saya pun makan bagai x hengat!!!!!......lupe diri...


makan kat opis.....sambung kat umah pulak, bila malam sakit kepala,badan pun panas.

sian my lil' zahra dia pun terjebak sama akibat mama dia yg lupe diri makan durian bagai x hengat..

dah bawak jumpe doc he said tekak zahra merah ada bengkak sikit and running nose..shiannn dia...tapi apepun dia tetap ok,she still happy,cuma semalam kurang aktif sekejap...alhamdulillah malam dia masih bole tido macam biasa dan dia x banyak meragam.

maybe nak alih bulan pun ye kot..wish u get well soon my dear!!!nanti mama belikan zahra toys bebanyak orait!.

*im so sick......*

next week baba out station g terengganu,tinggal mama and zahra saje,both of us will miss u so much baba!!!muah..muah..,muah...jgn lupe brg yg mama pesan tau!!!eheheh..of coz la kalo g terengganu haruslah ada ole2nya..;)

kita stay umah nenek for 1 week ok..best2...bole ajak mamasu horey2...;)

pesanan utk baba AMARAN KERAS!!! ingat!!!jgn notty2 tau!!!!(*,~)

kbai!

Wednesday, July 13, 2011

CUTI2 BERSAMA LIL' ZAHRA...

hye all!!...

last weekend saya dan asben tersayang try bwk our lil zahra pegi melaka,nak tengok dia mcamane sepanjang 2 jam perjalanan.huh!!.alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar,macam biasa zahra baik2 saja sepanjang perjalanan ke melaka.meragam sikit2 tu biasalah budak,kalo x nak susu dia nak tido itu saja.

owh!!last weekend tu kan ada perhimpunan BERSIH kan???alhamdulillah kami terselamat dari kesesakan lalulintas,maka sempatlah sampai ke melaka pada waktu yg dijangkakan dan malamnya kami ke umbai untuk menikmati ikan bakar yg diwar2 kan sedap..for me its ok la..yg paling x tahan tu makan berdua tapi harga kami makan mau cecah RM100 jugakla termasuk udang,sotong,sayur campur...kerana saya yg terpilih ikan siakap yg besar..separuh nyawa asben tersayang nak menghabiskan makanan tu sume..eheheh..

our lil zahra plak mula2 sampai ok,dah lame sikit mulalah x senang duduk sebab dia dah ngantuk nak tido..shian anak mama.nasib baik masa tu dah nak abes makan dia mula meragam..ape pun semuanya adalah BEST!!!walaupun hanya semalaman sahaja kami menginap di mahkota hotel our lil zahra baik2 saja,next time kite ajak baba g bercuti lagi ek..kali ni lama sikit n tempat yg ada laut pulak..bole kan baba????..;p

oh!!lupe..mahkota hotel pun best sebab terletak kat tengah2 town..semua mall ade..mahkota parade,dataran pahlawan,dan kalo x silap melaka mall pun ade..dan macam2 lagi lah.

oklah, macam biasa x mo cite panjang kasi mau letak gambar sajalah..ENJOY PEEPS!!!


antara makanan yg separuh nyawa mau dihabiskan asben terchenta..huhuh..

bersungguh-sungguh baba makan..come on baba!!u can do it!!!..;p

butter prawn versi umbai melaka..sedap jek..ade pedas2 sikit!!

mama pulak act sedang cover line,pegang zahra..yg sebenarnya dah x larat nk makan lagi dah...ssseeemmmpppuuutttt....uhuk..uhuk..uhuk..

antara makanan yg diorder pada malam itu ialah ikan siakap bakar,sotong goreng tepung..sedap sebab tepung dia x banyak sangat..ada kedai lain tu tepung jek lebih isi x de..huuh!!..sayur campur,dan butter prawn..air tembikai satu jag..semuanya best!!!my opismate cakap ade satu restoran kat situ dia parameswara pun sedap jugak..nantilah next percutian kita try parameswara lak...ermm...laksmana hang jebat???tuah???x dek ke???eheheee..