..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 1, 2011

LIL' ZAHRA GOT FEVER!!!;(




abes je raye my little cutie pie ni demam pulak,yes!!this is my first time jaga zahra yg demam and first time for zahra dapat demam..dah la next week kami sekeluarga akan ke sabah..hurm..tapi now alhamdulillah she's getting better..nasib baik demam dua hari saje..semalam balik je dari rumah my mom terus saya lumur air asam jawa satu badan dia n saya pakaikan pampers jek...huh!!amik situ berbogel suda..ehehe..1st day dia ok lagi,still rilek and cool..bila hari kedua saya dah start keje,dia start meragam dan mengamuk sebab x sedap badan..my mom call makcik tukang urut yg juga telah mengurut saya semasa pantang..suruh urut2 sikit badan zahra.ye la mane la tau kot2 salah urat kot mase dukung2 dia..mase tengah urut tu bkn main mengamuk lagi dia sebab x biasa kena urut lagipun dia dah start kenal org lagila..makanya saya juga lah jadi tukang pegang sambil makcik tu urut2 dia..haish!!!budak cinonet sorang nih..hope anak mama sihat2 and baik2 saja..;)
shian budak cinonet nih!!!sampai EL mama n baba di buatnya..uhuhuh...;(

                                    
 tengah khusyuk tengok mama nak bagi ubat kat dia...;p

                                                 
       alhamdulillah..suhu pun dah turun dari 38.5c dah kembali pulih..suhu sekarang 36.5c


yay!!kita bole pegi bercuti dgn hati yg tenang............TAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





























































hari ni my lil zahra kena rashes pulak dah!!!!pagi tadi pun my mom yg perasan,dia takut kena chickenpox dia suh cpt2 bwk jmpe doc,pagi tu saya x mandikan langsung zahra juz lap2 b****t dia je and tukar pampers. then saya and asben bwk jmpe pakar kanak2,doc ckp xde ape2..fuh!!!!lega!!!juz kesan masa dia demam aritu..it's call campak palsu..bole ea??dalam 2-3 hari akan baik,tapi doc ade bgatu jugak yg tekak zahra nmpak merah,dalam masa 2-3 hari jugak kalau start demam doc suruh dtg amik antibiotik..mama n baba doakan our lil zahra xde pape..sihat2 saja tau..;)



                                     
  mmmuuuaahhhhsssss!!!!kat dia!!!    :)

No comments:

Post a Comment