..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 24, 2010

SAAT YANG INDAH..;)

hye all!!

walaupun sudah di penghujung syawal, x kira!!mau cerita jugak tentang suasana hari raya saya bersama suami tercinta..;)

for the first time in my life celebrated raya kali ini adalah momen yg indah..utk pertama kali bergelar isteri dan oh!!!!mommy to be jugaa...alololo.!!untuk tahun pertama ni as usual lah..kite isteri2 harus beraya side asben dulu then barulah rumah parents kite pula.for me yg tinggal di umh mertua malam raya adalah malam yg syahdu,mana x nye selalu kalau belum kawen saya and my lil sis akan jadi sibuk sekali mengemas rumah,tolong mak ape yg patut tapi selalunya kitaorg tolong tengok jek..sebab mak lebih suka buat sendiri tanpa diganggu oleh anak2 daranya yg manis ini,anak2 dara yg manis hanya membuatkeje umah spt mop lantai,tukar langsir..dan mcm2 lagilah..bab cantikkan umah ni bagi je kat kitaorg..mak tau siap je sume..tapi skang sudah tidak macam dulu lagi..tahun ni my lil sis buat sorang2 xpe next raya kita wat sama2 ek..;)

ok lah..x nak cite panjang2...jom kite layan gambar ek!!!enjoy!!!!!...;p

di pagi raya bersama mifzal..cute jek pakai baju melayu siap sampin n songkok..;p

sesi bermaaf-maafan

lagi....

oh!!syahdu ok..slalu raya salam mak ngn abah..skang dah ada in law pulak..;)

ayah,kt mintak ampun n maaf kalo ade salah n silap..bla..bla..bla..seb baik x kuar itu cecair dr hidung kalo x abesla my FIL nye pipi ade kesan..hik..hik..

oh!!birasku pula..mohon ampun n maaf ea ksu kalo ade tergosip ke...ahakssss...

yeay!!dapat duit raya..thanks abg ipin..dan seperti biasa his wife akan still maintain mama hawwtttsss gitu!!;P

kak diya pula...memandangkan saya menantu yg last jadi haruslah salam ngn suuuummmmeeeee org!!ahahaha..;p

ok la..next entry we'll continue back orait!!!chow~~



Thursday, September 9, 2010



RAYA!!!..OH YEAH!!!!


hye peeps!!!

first of all saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua blogger..pembaca blog yg sudi membaca blog saya yg x seberapa ini..eheh..maaf jika ada tersilap bahasa atau menyinggung perasaan sesiapa sepanjang saya bercerita didalam blog saya ini (ade ke??) segala ape yg diluahkan didalam blog ini hanyalah mengisi kekosongan masa saya yg suka membuang masa saja..erk!!!

oh!!!tahun ini adalah tahun pertama saya bergelar isteri dan menyambut bersama suami tersayang disamping family mertua..biasalah tahun pertama haruslah side suami dulu kemudian baru saya..tapi memandangkan jarak rumah kami tidaklah jauh mane pun jadi tiap2 raya selepasa bersalam-salaman di rumah mertua saya dan suami tersayang akan terus ke rumah saya pula dan kami akan bersama2 family saya akan pulang ke kampung..
(oh!!kampung pun dekat jek..eheheh)

perasaan tahun pertama menyambut haru raya bersama family suami amat seronok dan meriah dengan kehadiran 13 orang anak2 buah suami..best2!!!(duit raya kami pun best jugak nanti..ahaha)

eh!!..ok la..org2 masjid sedang bertakbir dibawah..best..sbb kat umh saya sekali je dulu org datang takbir..pastu dah xde dah..uhuhuh...sekali lagi saya ucapkan semoga lebaran kali ini disambut dgn penuh kesederhanaan dan sentiasa mengingati insan yg serba kekurangan..akhir kata hati-hati di jalan raya ketika pulang beraya di kampung tercinta..;p




Friday, September 3, 2010

F.R.I.D.A.Y.S


yeay!!its friday babe!!!i like okeh..ehehehe....oh!!esok akan berbuka bersama teman2 riang gembira..yes!!kali ini kami akan berbuka n beriang gembira di tarbus at pyramid subang jaya..
to ina,jiji,hana,nadia,saya x sabar mau jumpe kamu2 semua tau!!!!!
ok daaaaa......
**chow**