..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 9, 2010



RAYA!!!..OH YEAH!!!!


hye peeps!!!

first of all saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua blogger..pembaca blog yg sudi membaca blog saya yg x seberapa ini..eheh..maaf jika ada tersilap bahasa atau menyinggung perasaan sesiapa sepanjang saya bercerita didalam blog saya ini (ade ke??) segala ape yg diluahkan didalam blog ini hanyalah mengisi kekosongan masa saya yg suka membuang masa saja..erk!!!

oh!!!tahun ini adalah tahun pertama saya bergelar isteri dan menyambut bersama suami tersayang disamping family mertua..biasalah tahun pertama haruslah side suami dulu kemudian baru saya..tapi memandangkan jarak rumah kami tidaklah jauh mane pun jadi tiap2 raya selepasa bersalam-salaman di rumah mertua saya dan suami tersayang akan terus ke rumah saya pula dan kami akan bersama2 family saya akan pulang ke kampung..
(oh!!kampung pun dekat jek..eheheh)

perasaan tahun pertama menyambut haru raya bersama family suami amat seronok dan meriah dengan kehadiran 13 orang anak2 buah suami..best2!!!(duit raya kami pun best jugak nanti..ahaha)

eh!!..ok la..org2 masjid sedang bertakbir dibawah..best..sbb kat umh saya sekali je dulu org datang takbir..pastu dah xde dah..uhuhuh...sekali lagi saya ucapkan semoga lebaran kali ini disambut dgn penuh kesederhanaan dan sentiasa mengingati insan yg serba kekurangan..akhir kata hati-hati di jalan raya ketika pulang beraya di kampung tercinta..;p




1 comment:

  1. i hope it's not too late.
    Janji still dalam raya mood.

    Selamat Hari Raya.

    ReplyDelete