..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 24, 2010

SAAT YANG INDAH..;)

hye all!!

walaupun sudah di penghujung syawal, x kira!!mau cerita jugak tentang suasana hari raya saya bersama suami tercinta..;)

for the first time in my life celebrated raya kali ini adalah momen yg indah..utk pertama kali bergelar isteri dan oh!!!!mommy to be jugaa...alololo.!!untuk tahun pertama ni as usual lah..kite isteri2 harus beraya side asben dulu then barulah rumah parents kite pula.for me yg tinggal di umh mertua malam raya adalah malam yg syahdu,mana x nye selalu kalau belum kawen saya and my lil sis akan jadi sibuk sekali mengemas rumah,tolong mak ape yg patut tapi selalunya kitaorg tolong tengok jek..sebab mak lebih suka buat sendiri tanpa diganggu oleh anak2 daranya yg manis ini,anak2 dara yg manis hanya membuatkeje umah spt mop lantai,tukar langsir..dan mcm2 lagilah..bab cantikkan umah ni bagi je kat kitaorg..mak tau siap je sume..tapi skang sudah tidak macam dulu lagi..tahun ni my lil sis buat sorang2 xpe next raya kita wat sama2 ek..;)

ok lah..x nak cite panjang2...jom kite layan gambar ek!!!enjoy!!!!!...;p

di pagi raya bersama mifzal..cute jek pakai baju melayu siap sampin n songkok..;p

sesi bermaaf-maafan

lagi....

oh!!syahdu ok..slalu raya salam mak ngn abah..skang dah ada in law pulak..;)

ayah,kt mintak ampun n maaf kalo ade salah n silap..bla..bla..bla..seb baik x kuar itu cecair dr hidung kalo x abesla my FIL nye pipi ade kesan..hik..hik..

oh!!birasku pula..mohon ampun n maaf ea ksu kalo ade tergosip ke...ahakssss...

yeay!!dapat duit raya..thanks abg ipin..dan seperti biasa his wife akan still maintain mama hawwtttsss gitu!!;P

kak diya pula...memandangkan saya menantu yg last jadi haruslah salam ngn suuuummmmeeeee org!!ahahaha..;p

ok la..next entry we'll continue back orait!!!chow~~



No comments:

Post a Comment