..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 29, 2009

~~HEPY BIRTHDAY TO ME!!!!~~
Thanks to all my fren yg sudi wish bday kat saya dr malam td sehingga hari ini,thanks so much ya!!(; x lupe jg my ofismate thanks jgk,siap nyanyi2 lagi,nasib baik x joget2..kalo x mst "mak" join same..eheeeee..erk..macam dapat award plak...gile seyh!!.ermm..umur sudah semakin meningkat dan semakin tua laaaa...aits..x ble ngade2 lg ni apatah lagi nk wat gila2..tapi buat jee kan...kena lebih matang..selama ni x matang ke?..kena jadi seorang wanita yg berkerjaya dan elegant..wahh,terlebih suda....erk..wanita???fesyen nk kena tukar ke?...ermmm nt la saya fikirkan dulu..sbb saya suka yg ringkas mudah dan cepat...ish..ape yg saya merepek,kerepek nih..dahla 2,satu je saya nk bagitau kat sini..hidup lebih gembira dan lebih bermakna jika ada kawan2 yg saling ingat mengingati antara kita walaupun mereka jauh di mata tapi dekat di hati..disamping keluarga yg sentiasa sayang kat kita,tol x????;p
for my love~~happy anniversary sayang!!..love u so much untill end of my life,,remembering the joy we've shared,and happiness we've known,all adding to our memories.
~~hye awk..puan hid!!..thanks ea sudi jgk bg komen kat saya..knape saya x bole nk letak komen kat tmpat awk ea..ishhhhh...); nway awk take care tau n ur bb 2!!;p
~~paija!!thanks 4 the wish..sory aku x smpat nk snap pic bb whda sbb asyik boraaaakkkk sajaaa..eheeee...nt ko tgok la,x surprise la beb..cumel la bb dia..(:

Wednesday, May 27, 2009

CONGRATS!!!

saya nak wish congrats to wahida kawan saya yg telah selamat melahirkan baby sulungnya iaitu baby girl. baby yg sangat comel dan cute sangat dengan rambutnya yg lebat.masih kecil lagi jadi x tau nk cakap ikut muka sape.ermmm..nak cite skit la,hari ahad saya yg hanta g hospital metro act nk check baby je sbb baby dia x gerak sgt dia pn risau jadi dia ajak saya g hospital sebab husband dia keje.sampai je hospital doc pn check pastu terus tahan dia kat wad.doc ckp bila2 je dia ni da bole besalin.jadi saya tinggalkan dia kat hospital balik umah sambil tu saya sempat pesan suh msg saya kalo dah besalin,then ahad malam dia msg saya yg dia da selamat besalin jam 8.50pm.erk..cam senang je dia besalin kan?..haish!!!sedangkan siang tu bawak dia g check pastu kena tahan malam da besalin..senang gile!!..semoga wahida n baby sihat selalu.ok!!;p

Tuesday, May 26, 2009


Fakta tentang yaya yg telah memberi saya keje umah ini..

1. first tgok dia..she's so nice,cute dan cantekkkk...(;

2. suka senyum sambil menunjukkan barisan giginya yg cantik dan tersusun rapi.

3. mempunyai baby boy yg hencem lg cute!!! (bla nk bg adam kawan lagi??..eheee)

4. rasenya dia ni kuat keje la..(btul ke?)

5. suka shopping......

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

erk...byk siotttt.....;p

1. biasela saya suka tengok wayang dan mangsanya adalah sidia!!!!muahahahahaaaaa...

2. suka makan2 utk membulatkan lagi badan saya..biar macam doraemon...

3. suka baca buku,tapi sekejap je la..pastu buat keje lain..

4. suka buat cupcake..tapi utk diri sendiri makan..(kalo huda tau ni mst dia gelakkan aku sampai semput punye!!!)

5. suka join adik saya borak2 ngn kawan dia (penyebok kan??) sebab nt kawan dia mst cakap saya adik dan adik saya tu kakak saya....best kan?

6. suka makan steak kat uptown bangsar tu..tapi kalo dpt kat juvita kanchong pn ok jek..(;

7. suka jugak buat kacau kat ofis tu..sehinggakan ofismate sume pasti akan merindui saya kalo saya x dtg keje @ mc @ ditukarkan ke jabatan lain.jadi saya harap saya tidak akan dipindahkan ke jabatan lain..ok mak???

8. suka cari design tudung2 baru..(igt kalo ada rezeki satu hari saya nk buka bisnes tudung..nak lawan itu ariani..muhasabah erk munawwarah la,dan sume2 la...)

9. suka gelak..x kisah buatlah lawak ape pn pasti saya gelaknya...

10. haish..bykla yaya....9 cukupla ek...perot da lapar ni..ok la...sory sbb x sampai 10 fakta pun..dpt 9 jek...ok la tu...mau pegi lunch la..nk pow kakak2 ni blanje saya mcd..nasiblaaaaa....muahahahaha...

~~nak pass kat sape ek?...sume org da ade laaaaaa....~~

psssssttt....bday saya x lama lagi laa...bru igt!!..erk..umur sudah semakin meningkat rupanya..(; tarikh itu juga adalah tarikh our anniversary jugak!!,,,muehehehehe..

Friday, May 22, 2009

tag yg da lama,tapi baru nk buat..-_-

tag dari k.nana act nama suhana tp saya dgn sesuka hati jek panggil k.nana,bole ea kak nana..eheee..(;

1. Siapa nama pasangan anda?
Kamal Affendi B. Abd Sama

2. Nickname ?
andy & kamal..

3. Berapa umur pasangan anda?
29 beza 3 thn ngan saya (pasangan yg afdal kan?)

4. Apa yang paling diminati oleh pasangan anda?
Bola (liverpool team) same ngn nahar diaorg satu geng,kereta,& movie (movie sbb kena layankn saya yg kuat nonton wyg!!..muahahahaaa)

5. Apakah karektor pasangan anda?
baik,caring,lemah-lembut...auwwww!!!!(ayat versi budak kecik dalam cite syurga cinta tu...eheheheee..)

6. Makanan kegemaran pasangan anda?
Masakan ibunya yg disayangi (tp mmg betul mak dia mmg pandai msk,sy selalu tambah smpai 2x nk masuk kali ke-3 je malu...ahaks!!...) oppss!!..mak sayanye masakan pn sedap jgk..jgn marah mak..ehehehe...

7. Macam mana pasangan anda tidur?
erk....mcmane ek???

8. Apakah perkataan pertama yang dilafazkan ketika pertama kali berjumpa dengan anda?
penuh dgn tragedi..maki hamun...muahahahaha...panjang citenya start saya mula kawan dgn sidia ni..sbb mula2 saya mmg x suka n benci gile ngn dia..bule?

9. Apakah yang membuatkan anda suka dengan pasangan anda?
-jawapan spt di soalan no. 5

10. Apakah impian anda dengan pasangan anda?
happy life,enjoy,lots of love..aku sayang kamu sampai mati sayang!!!....(;

nak tag :-
paija lah
huda (k.nana dah tag)
yaya -pn sama
erk..sape lagi rakan blog saya nih?....sape2 je la...(;

Saturday, May 16, 2009


~~Salam Takziah~~



harap maaf kawan2,walaupun exam saya sudah lama habis tapi saya masih x bole utk b'blogging lagi kerana satu ofis masih berkabung di atas pemergian boz yg disayangi iaitu allayarham tuan YDP Mohd Ahir Bin Haji Zawawi pada 1 Mei 2009. semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..~~Amin~~




ayat-ayat kecil~~bendera di ofis masih lagi separuh tiang sempena memperingati allahyarham.bila dah naik semula seperti biasa saya akan postkan beberapa entry yg tertinggal x lupe tag yg belum lagi dijawab dari beberapa teman blog..sory ea k.nana (suhana) nt saya buat tag awak tu k..(;