..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 26, 2009


Fakta tentang yaya yg telah memberi saya keje umah ini..

1. first tgok dia..she's so nice,cute dan cantekkkk...(;

2. suka senyum sambil menunjukkan barisan giginya yg cantik dan tersusun rapi.

3. mempunyai baby boy yg hencem lg cute!!! (bla nk bg adam kawan lagi??..eheee)

4. rasenya dia ni kuat keje la..(btul ke?)

5. suka shopping......

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

erk...byk siotttt.....;p

1. biasela saya suka tengok wayang dan mangsanya adalah sidia!!!!muahahahahaaaaa...

2. suka makan2 utk membulatkan lagi badan saya..biar macam doraemon...

3. suka baca buku,tapi sekejap je la..pastu buat keje lain..

4. suka buat cupcake..tapi utk diri sendiri makan..(kalo huda tau ni mst dia gelakkan aku sampai semput punye!!!)

5. suka join adik saya borak2 ngn kawan dia (penyebok kan??) sebab nt kawan dia mst cakap saya adik dan adik saya tu kakak saya....best kan?

6. suka makan steak kat uptown bangsar tu..tapi kalo dpt kat juvita kanchong pn ok jek..(;

7. suka jugak buat kacau kat ofis tu..sehinggakan ofismate sume pasti akan merindui saya kalo saya x dtg keje @ mc @ ditukarkan ke jabatan lain.jadi saya harap saya tidak akan dipindahkan ke jabatan lain..ok mak???

8. suka cari design tudung2 baru..(igt kalo ada rezeki satu hari saya nk buka bisnes tudung..nak lawan itu ariani..muhasabah erk munawwarah la,dan sume2 la...)

9. suka gelak..x kisah buatlah lawak ape pn pasti saya gelaknya...

10. haish..bykla yaya....9 cukupla ek...perot da lapar ni..ok la...sory sbb x sampai 10 fakta pun..dpt 9 jek...ok la tu...mau pegi lunch la..nk pow kakak2 ni blanje saya mcd..nasiblaaaaa....muahahahaha...

~~nak pass kat sape ek?...sume org da ade laaaaaa....~~

psssssttt....bday saya x lama lagi laa...bru igt!!..erk..umur sudah semakin meningkat rupanya..(; tarikh itu juga adalah tarikh our anniversary jugak!!,,,muehehehehe..

1 comment:

  1. Nasib baik ade excuse nak gi makan, tu yang 9 jek tu. Ngeeeee... macam mana persedian kahwin?

    ReplyDelete