..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 27, 2009

CONGRATS!!!

saya nak wish congrats to wahida kawan saya yg telah selamat melahirkan baby sulungnya iaitu baby girl. baby yg sangat comel dan cute sangat dengan rambutnya yg lebat.masih kecil lagi jadi x tau nk cakap ikut muka sape.ermmm..nak cite skit la,hari ahad saya yg hanta g hospital metro act nk check baby je sbb baby dia x gerak sgt dia pn risau jadi dia ajak saya g hospital sebab husband dia keje.sampai je hospital doc pn check pastu terus tahan dia kat wad.doc ckp bila2 je dia ni da bole besalin.jadi saya tinggalkan dia kat hospital balik umah sambil tu saya sempat pesan suh msg saya kalo dah besalin,then ahad malam dia msg saya yg dia da selamat besalin jam 8.50pm.erk..cam senang je dia besalin kan?..haish!!!sedangkan siang tu bawak dia g check pastu kena tahan malam da besalin..senang gile!!..semoga wahida n baby sihat selalu.ok!!;p

2 comments:

  1. baby kalau rambut lebat mesti mama nya selalu pergi toilet sebab nak shishi :D

    ReplyDelete
  2. mane pic baby si wahida? huhuhu...happy 26th birthday in advance utk ko pazlaa..smg panjang umor murah rezeki sihat2 slalu n dipercepatkan jodoh n cepat2 dapat bb k...ehehe..ngee.. :-D

    ReplyDelete