..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 29, 2008

Hari Ini Hari Jumaat!!!


yeaaaa....hari ini suda hari jumaat la beb!!!..esok cuti!!!..saya sangat suka,plan hujung mingu ni adala bersantai bersama keluarga tersayang,dan hari ahad saya telah dijemput oleh seorang teman utk menghadiri majlis harijadi anaknya yg pertama. nasib baik hadiah suda dibeli awl2 lagi bersama "sidia" jadi x la mengelabah nk cari hadiah.jadi,selamat berhujung mingu!!!;p


p/s~ jam menunjukkan suda pukul 4.35pm,sekejap je lagi bole la kite pulang...malam ni ade forum perdana la,semua staff kena datang,boz besar saya bagitau sape staff yg x dtg next perhimpunan kena beratur asing.dia nk tgok sape yg x dtg forum tu nnt..hurmmm..

Friday, November 28, 2008

Hari Khamis!!

horeeeeyyyy...saya suka sangat..hari nih,kerana hari ni dah hari khamis,dan esok hari jumaat pastu kita cuti.act,saya suka hari rabu,sbb ia adalah di pertengahan minggu + tiket wayang pn murah..erk..yeker?;p,esok hari jumaat opis saya ni ade buat hari kualiti n kempen derma darah part yg best skali saya masuk koir..erm,,layankan jela mereka2 ni..sedap ke suara saya ni?ntahla..hari ni saya merepek lg dalam blog saya ni,krn boz yg amat saya sayangi xdek hari.xde kejekah saya?atau byk keje tp buat2 mcm xde keje..rilek je,sannntaaaiii saja..;p ape pn saya suka hari ni,sbb esok jumaat dan pastu saya akan cutiii....;p daaa...

Tuesday, November 25, 2008



Siapakah lelaki ini?...erm,,agak menarik..kacak, dan tampan,..ah,kalau bule hari2 mau lihat dia..siapa dia ek?,,ape yang menarik sangat kat dia ni?...erm..erm.....

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:
yessss.....he's my someone special in my heart..always make me happy..make me smile..always there for me...and he is everything to me and i know he always be my side..and u are a part of me shayang...ssssshhhhhh...harap2 si dia x bc lg blog saya ni..sbb mst dia akan gelakkan saya sampai terkeluar isi perut dia...ehehehehhee...sungguh poyo saya nih!!....;p ape pun luahan ini adalah ikhlas sgt2 dari hati saya..kat mane lg kan..tentulah berangan di blog sendiri...;p

Erk..Ape Sudah Jadi Nih?...

Nape ea?..semalam kan, saya ade bagitau ngan "seseorang' ni yg saya belum ade masa lagi nk wat blog..saya nak tungu sampai satu masa nanti pasti saya akan buat..tapi hari ni tiba-tiba jari saya sangatla gatal lalu saya pun taip la ntah ape2 ntah ni kat blog saya..atau mungkin saya sebenarnya tengah busan krn xde keje..kepada "seseorang" tu jgn marah ea..poyo je saya ni kan?..;p ehehehe..hari ni "MAK" xde, dia EL (Mak adalah nama manja yg kami satu opis sume panggil utk dia..seorang boz yg amat disayangi sume org) nape dia EL ea?,mungkin dia g tgok wayang cite madagascar atau cite bond..xpn cite selamat pagi cinta?..atau mungkin dia shopping sakan bersama suami tersayang..yela kan da gaji...ish..x baik la saya ni gosip boz sendiri,,,mungkin dia ada hal yg x dpt dielakkan...erm.. mungkin sampai sini dulu saya merepek ntah ape2 ntah,,,nt kalau saya busan lagi saya taip lagi k..daaa....;p