..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 30, 2009

sayangku sudah pulang!!!....

yeayea..balik keje nt saya akan ke airport utk menjemput sidia yg baru pulang outstation dari sabah n sarawak..sangat2 rindu sama dia okeh!!;p nak tau ape ole2 dari sidia??eheh...tunggu saje next entry saya nanti..(; oh ye! semalam dan kelmarin saya telah menghadiri satu kursus..(lagi?) kursus pengukuhan solat katanya..wah!!!byk sgt yg kite x tau tentang cara2 solat yg betul..alhamdulillah..lepas menghadiri kursus tu,sedikit sebanyak benda yg saya tau..insyaAllah akan dipraktikkan selepas ini nanti.mudah2an akan diterima ibadat saya ini..(;

masuk bulan 8 saya akan menjadi lebih sebok lagi..(-_-)



ayat-ayat kecil saya~erk..baru sebentar menerima pesanan dari kekasih hati bgtau yg flightnya delay..uhuhu..xpela syg,i'll b waiting 4 ya!!..;p

Thursday, July 23, 2009

26 sudah.




nak tepek juga..walaupun bday saya da lama berlalu...yer..bulan mei,ni da bulan julai..ehehehe...

kempiskan perut???,...





huh!!!!...sangat senak pakai benda alah nih..x tau nk cakap macamane perasaannya..haish!!xpe la kan demi utk mengempiskan perut saya yg agak bunch** nih..saya lakukan jua..uhuhuhuh..nak tau ape benda alah tu????:-


v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

kite tengok je la the result..adakah ia berjaya????.......

ehehehehe..

ayat-ayat kecil saya~~x sabar la nak tengok kesliman perutku ini..;p

Saturday, July 11, 2009

hari ini hari sabtu.

yeayea!!!..akan ke nilai 3 sebetar lagi bersama ibu tersayang dan makcik2 saya..oh!!x lupe my little sis yg sedang cuti berhujung minggu utk temankan kakaknya ini..ehehehe..esok kite anta awk balik ea..;p cari ape je ek???


kite tengok je la nanti..

Thursday, July 9, 2009

hampeh tollll...

malas nak taip lagi la,..baeknya taip pjg2 pastu hilang!!!!!apehal lak ni????....penat je jari saya menaip...uhuhuhuhu....

mungkin malam ni adalah malam keliwon x???....

pazla sila jgn main-main,nt x bole tido baru tau!!.......

Wednesday, July 8, 2009

kursus induksi ku

kali ni saya nak postkan beberapa pic untuk tatapan semua, citer kali ni adalah masa saya berkursus induksi. masa tu saya nak citer psl kursus induksi ni tp memandangkan keadaan tidak mengizinkan dengan bznya saya dgn berbagai program,maka kali ni saya buat entry pasal kursus induksi yg da lama berlalu itu. lagipun ade jgk beberapa org bertanyakan citer2 terbaru di blog saya nih, (ceh!!..macam ramai jek org bc blog aku!!) so..enjoy da piccassss..;p

yer..hari pertama-tama lagi da kena ragging nyanyi lagu selangor..hampehnya fasi!!.

erk!..ape nih?yer ni la kumpulan saya..hari pertama je da ade program suka suki..saya yg sedang membuat lawak..muahahahaha..;p

waktu solat jemaah x tinggal, malam tu kitaorg wat bacaan yasin skit,
yela khamis malam jumaat la katakan.(;

gambar saya tetap ade walau di mana jua jurugambar berada..;p

erk,,,ape la si am cube lakukan ni??

esok nk exam tau......rilek je bersama teman2..bule?

ni lak mase last day..penyampaian sijil..tuan YDP merasmikan
penutup induksi kami thanks tuan!!coz sudi gak datang..
oh!!nampaknya saya tersipu-sipu malu je..;p

tu saje cite saya utk entry kali ini,penuh dgn kontroversi dan tragedi..ehehehe..part yg x best mase tu saya demam,dari start kursus sampai hari keempat berkursus,agak lama jugak nasib baik hari jumaat dan sabtu ibu tersayang telah datang melawat,terubat skit demam saya,time kacih mak!!.;p (saya bukan seorang yg manja tau!!cuma mase tu je bole demam lak..) mungkin demam terkejut kerana kursus terlalu lama,sebab sebelum ni kalau saya pegi kursus pn sekejap..2 hari atau 3 hari jek,tapi kali ni kursus santak seminggu..giler beb!!;p

ayat-ayat kecilku~~ saya telah dapat pesanan ringkas dari adik tersayang berbunyi begini "akak,hari jumaat ni org bole balik tau,kol 12pm da bule balik nt awk amek ea"wah!!mungkin dia igt saya tidak bekerja waktu tu @ bercuti..apepun..yeayeaaa..ika nk balik tiz weekend,saya ade kawan gaduh!!!!!weeehuuuuu..;p






Friday, July 3, 2009

saje je.


hoyeeeeaaaaa....esok adalah hari sabtu,adalah hari utk saya habiskan masa dgn yg tersayang..;p.erm..mungkin plan mau kemana ea???..asyik ke bukit tinggi saja,mau muntah rasanya..uhuhuhuhu..oh ya!pagi tu saya kena jadi reff ade game netball hospital,bakal biras ke beras ea??..ape2 je la..;p mintak tolong jd reff utk sukan tempat keje dia..arrggghhh kena bangun pagi2 laaaa...sbb game tu start kol 8am..haish!!!!!;p ok daaa....



ayat-ayat kecilku~~boring sgt bila adik yg tersayang suda masuk u..er..bila awk start cuti ea??busan giler...