..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 8, 2009

kursus induksi ku

kali ni saya nak postkan beberapa pic untuk tatapan semua, citer kali ni adalah masa saya berkursus induksi. masa tu saya nak citer psl kursus induksi ni tp memandangkan keadaan tidak mengizinkan dengan bznya saya dgn berbagai program,maka kali ni saya buat entry pasal kursus induksi yg da lama berlalu itu. lagipun ade jgk beberapa org bertanyakan citer2 terbaru di blog saya nih, (ceh!!..macam ramai jek org bc blog aku!!) so..enjoy da piccassss..;p

yer..hari pertama-tama lagi da kena ragging nyanyi lagu selangor..hampehnya fasi!!.

erk!..ape nih?yer ni la kumpulan saya..hari pertama je da ade program suka suki..saya yg sedang membuat lawak..muahahahaha..;p

waktu solat jemaah x tinggal, malam tu kitaorg wat bacaan yasin skit,
yela khamis malam jumaat la katakan.(;

gambar saya tetap ade walau di mana jua jurugambar berada..;p

erk,,,ape la si am cube lakukan ni??

esok nk exam tau......rilek je bersama teman2..bule?

ni lak mase last day..penyampaian sijil..tuan YDP merasmikan
penutup induksi kami thanks tuan!!coz sudi gak datang..
oh!!nampaknya saya tersipu-sipu malu je..;p

tu saje cite saya utk entry kali ini,penuh dgn kontroversi dan tragedi..ehehehe..part yg x best mase tu saya demam,dari start kursus sampai hari keempat berkursus,agak lama jugak nasib baik hari jumaat dan sabtu ibu tersayang telah datang melawat,terubat skit demam saya,time kacih mak!!.;p (saya bukan seorang yg manja tau!!cuma mase tu je bole demam lak..) mungkin demam terkejut kerana kursus terlalu lama,sebab sebelum ni kalau saya pegi kursus pn sekejap..2 hari atau 3 hari jek,tapi kali ni kursus santak seminggu..giler beb!!;p

ayat-ayat kecilku~~ saya telah dapat pesanan ringkas dari adik tersayang berbunyi begini "akak,hari jumaat ni org bole balik tau,kol 12pm da bule balik nt awk amek ea"wah!!mungkin dia igt saya tidak bekerja waktu tu @ bercuti..apepun..yeayeaaa..ika nk balik tiz weekend,saya ade kawan gaduh!!!!!weeehuuuuu..;p






No comments:

Post a Comment