..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 20, 2011




saya nak update tapi macam2 nak kena buat..dgn kenduri safiyya lagi akan datang tis week..ohhhhh!!!!!!fenat tau....

pssssttt..tis week saya kena anta bos saya kawin tau..alhamdulillah setelah beberapa tahun pemergian isteri yg tersayang akhirnya kawin jugak bos saya sorang tuh..eheheh...sepadan dgn orgnya..pengarah telekom lagi u..

eh!!!nantilah...nak balik ni..nanti kite jumpe lagi di entry akan dtg yer....

kbai!!.

Friday, September 9, 2011

Assalammualaikum..;)

seperti biasalah,setiap jumaat pasti mau update cite baru kan..haih!!!..start tis week my weekend akn start bz dgn jemputan rumah terbuka,jemputan kawin,oh!!x lupe juga rumah saya juga akan buat open house sekali dgn aqiqah dan cukur jambul our lil' zahra..amboi!!!bukan main lagi anak dara i sorang tu nak jugak sampai 2x buat cukur jambul..xpela rezeki kamu zahra..ehehehe..;)

hurmmm...semua kenkawan sudah update cite pasal raya..maka saya pun x nk ketinggalan mau jugak update cite raya..tapi nantilah..mau edit2 gambo dulu..sudah settle semua saya kasi upload ceritera raya saya bersama lil zahra..raya kali ini lebih meriah u!!! bila ada si cinonet sorang nih..eheheh...k la nanti2 saya cerita lagi..

till then....kbai!!!! 


Thursday, September 1, 2011




SALAM AIDILFITRI 1432H


Alhamdulillah...sudah masuk tahun yg kedua menyambut ramadhan dan kini syawal pula menjelma.dan kali ini lebih meriah kerana meraikan syawal bersama permata hati saya.ehehe...erk!!ayat2 bunga lah pulak....


oh!!tahun ni buka puasa saya agak meriah juga...dah dekat ujung2 ramadhan tiap ujung mingu mesti berbuka kat luar..minggu ni bersama family saya..minggu depan pula bersama family suami tercinta..dan begitulah seterusnya..oh!!x lupe juga bersama anak yatim..every year my PIL mesti akan buat buka puasa bersama anak yatim..oklah..malas nak taip pepanjang nih..nak tempek gambar je kat sini..so...enjoy frensss!!!!!!

hujung2 ramadhan di concorde hotel

oh!!!masih sempat lagi..walaupun lil' zahra suda tido

ok..ni dah bangun!!!!zahra wif mummy!!!

band from indon..diaorang nyanyi sedap!!!!ibu2...bapak2 dan paling best lagu widuri dr broery!!!!haruslah ada kan!!!!!;)


sorry no food picture..sibuk layan lil zahra..sibuk makan...makan lagi..dan lagi..dan lagi..ni pun mane yg sempat jek...food memang sedap x hengat...yg paling saya suka sup gear box!!fuh!!mengancham jiwa...ehehe..dari nasi2 sampaila ke mee2...semua ada..x terkira dek non..hope next year bole dtg lagi concorde hotel shah alam!!!;)


sewaktu berbuka bersama my family terchenta...minggu kedua ramadhan..saat terindah!!first time berbuka kat luar,before this kami hanya berbuka di rumah sahaja,next year bole buka kat luar lagi,time tu lil' zahra dah besar..senang skit mama n baba nak mamam...eheheh...


oh!!!my family terchenta!!!@ flaming sek.33
x lupe juga untuk setiap tahun saya dan kenkawan zaman belajar dulu ktorang mesti buat gathering buka puasa sama2 dan saya haruslah x penah miss punyerrrr....;)





wif my bff sewaktu zaman blajo dolu2..kami2 @ chillis..(walaupun zahra sibuk nanges,tapi mama dia tetap control cun!!..nasiblahhh!!)




ape pun walau sudah syawal ke-3 tapi i tetap nk wish jugak okeh!!! disini saya a.k.a fazlahoney33 sekeluarga mengucapkan salam aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua pembaca blog ini x kira silent reader (pembaca senyap),pembaca setia,dan kenalan2 semua..maaf jika ada sa;ah dan silap sepanjang penulisan saya disalam blog fazlahoney33 ini.have a great raya and enjoy ur raya with ur loves one!!!!hati2 di jalan raya ketika pergi beraya okeh!! pesanan khidmat masyarakat dari saya!!!time kasih...;) 

nah!!!amik gambo piya berbaju kurung pink ini!!!sooooo sweeeeettttt bebeh!!!!!!mama n baba love u!!!

 
 camat ari raya auntie and uncle shume!!!!!;P