..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 22, 2011

BAJU RAYA LIL' ZAHRA!!!!








haih!!!...zahra...zahra....tiap kali mau shopping baju awk je yg dapat..mama punye baju baru sehelai je nak!!!huhuhuhu...





betul kata orang..kalau dah ada anak mesti persiapan utk anak mesti didahulukan..sampai terlebih2 dah nih...mak bapak????....pakai saja baju yg ado.....uhuhuhuhu...(-_-)




anda2 pula bagaimana?????...ape pun raya dah nak dekat ni..mood keje saya zero!!!ahahaha....skang asyik dok pikir nak raya jek...tambah2 lagi dah ada anak dara sorang nih..lagilaaaaa....mau collect duit raya la ape lagi!!!agagagagaa..




Friday, August 12, 2011




yay!!!!!!!!it's friday again yo!!!!!!!!!




p/s-alaaaaa.....taufik nk abes dah tis monday....we will miss ya taufik Tj!!!!!uhuhuhuh..;( (adik kesayangan jabatan khidmat pengurusan..kakak2 pengurusan will miss ur voice adek!!!)





kbai!!!!....

Friday, August 5, 2011

IT'S FRIDAY YO!!!






yay!!!!it's friday again..and now tup...tup...tup..sudah hari ke-5 kita berpuasa..oh!!!sungguh cepat masa meninggalkan kita..masa semakin pendek rasanya kan???anak pulak semakin hari semakin membesar dan memboooollat dgn jayanya...alhamdulillah..ehehe..






and tahun kedua saya menjalani ibadah puasa sbg seorang isteri,dan kini mama kpd puteri kesayangan my lil' zahra. kali ni waktu berbuka amat menguji bila mempunyai anak kecik ni,yela time kite berbuka time tu la dia pun sibuk nk di layan..nak dukunglah..ngok..ngek..ngok..ngeklah..uhuk..uhuk..uhuklah..haish!!!!tapi xpe...itu semua adalah ujian nak tengok saya mama yg kuat dan mama yg penyabar x??ahahahaha...




alhamdulillah...tinggal bersama mertua tidak perlu risau sgt nk pening2 pikir nak masak ape masa buka dan sahur semua siap dan saya sebagai menantu hanya buat ape yg patut je la..hik..hik..hik...bak kat bffku : ringkas keje ko ek!!ehehe.. walaupun mempunyai pembantu pun begitu saya tetap bangun awal sahur tolong MIL apa2 yg patut cuma waktu berbuka x dapatlah nak tolong sangat sebab balik opis amik lil zahra sampai umah pun dah pukul 6pm,sampai je umah my MIL dah siap semua dah..




eh..kan nak citer happy2 sebab hari ni dah hari jumaat..tapi dh jadi entry yg panjag pulak..ermm..ok lah!!!nk gugel2 resepi dessert2 yg best utk hujung minggu nanti...;)




happy weekend ya!!!selamat berpuasa,berbuka dan bersahurrrrrrr....




kbai!!!!