..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 27, 2012



BIRTHDAY LIL' ZAHRA LAGI??.....

assalammualaikum..salam 1 malaysia!!eh??...feeling2 bagi speech plak..ehhehe..

ok lah..x nak merapu pepanjang..ramai kenkawan berbisik2 kat saya "beb..upload la kat blog masa birthday anak ko aritu:..ada lagi "fazla..pleasseeeee upload gambo baby zahra yg chumel itu...dah setahun dah ek?.."dan lagi..lagi..dan lagi...ops!!kemain byk plak ye..ehehe...x lah act cuma ada satu,dua permintaan jek..
oklah..xmo cecite atau merapu..atau merepek..nah!!!saksikanlah.......buah hati pengarang jantung,pengubat rindu..saya sorang nih..xde baba dia pun xpe..tengok cinonet sorang ni je dah ok..sebab sumeorang pun cakap muka zahra sama macam baba dia.its ok!..fine...fine....nasib baik kulit ikut mama dia kan..kan..kan..zahra...;)

goodies bag sumbangan from my sis in law..sangat terharu sangat2..hasil buatan tangan u!!

thanks akak ofis yg sudi buatkan apam ni..of cozlah sedap!!..;)

 yummy!!...cupcake n apam senyum

 tetamu yang hadir


 anak buah yg comel dan memeriahkan suasana..

 mama yg excited yer..

potong kek pulak..


mama n baba muka control....anak pulak kusyuk jilat pisau potong kek..hehehe...


WAJIBlah ada kan...

"orang kuat" tanpa mereka mereka mst x cantik majlis masa tu..;)

wan yg x jemu melayan kerenah piya...
piya???..masukkan botol dalam mulut??...hai la anakku..

terima kasih kerana sudi hadir..;)



fuh!!!...finally...dapat jugak post entry utk majlis birthday anak dara saya sorang nih...yelah dapat gak disimpan disini sebagai satu memori atau kenangan terindah utk di baca nanti hingga ke anak cucu..cewahh!!.dah berhabuk dlm draft x gak publish2 citenye ni ha...ok lah..got to go..mau pulang lunch..

p/s: tarikh anniversary saya bersama suami semakin menghampiri...di mana kami berkawan sehinggalah kahwin dan sekarang mempunyai seorang puteri..alhamdulillah jodoh antara kami kuat..moga dikekalkan hingga ke akhir hayat..amin....sudah plan mau celebrate di mana..nanti-nantilah..kite cecite ek...daaa...


happy weekend semua!!!!yay!!...suami terchenta akan pulang hari ini..seminggu i hubless tau...sangat kesian kan..rindu semakin membuak-buak u!!...ehehehe...

Friday, April 6, 2012

HAPPY BIRTHDAY MY LIL GIRL!!!!



hye everybody!!...eh!!sebelum tu assalammualaikum kawan-kawan semua...

lama gile oke saya x berbuat apa2 di sini...maaf kawan-kawan kesayangku semua..my life was double trouble busy..ahak..hak..hak..hak...
busy dgn work..my lil girl,family..oh!!!!but it was awesome being motherhood rite??...

how i am really-really thankful to Allah s.w.t cuz my lil girl membesar dengan sihat,happy,and alhamdulillah safiyya zahra tidak banyak memberi masalah pada saya dan husband..;)




gambar mama zahra haruslah ade jugak kan???...hew..hew..hew..


"HAPPY BIRTHDAY MY LIL GIRL...SEMOGA MEMBESAR DENGAN SIHAT..MENJADI ANAK YG SOLEHAH,DENGAR NASIHAT ORG TUA,PATUH PERINTAH ALLAH S.W.T..MAMA DAN BABA SENTIASA DOAKAN YG TERBAIK BUAT KAMU SAYANG..MMUUAHHHSS!!! SAYANG KAMU SANGAT2!!!..;)

nanti saya upload gambar masa party berlangsung ye..anyway thank u so much to kawan-kawan ofisku,kawan-kawan ofis baba,and all friend yg datang..terima kasih daun keladi kerana sudi datang ke majlis kami..cewwaahh!!;)

HAPPY WEEKEND UOLLS...