..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 31, 2009

good bye 2009!!..welcome 2010!!!


esok adalah cuti bermakna esok adalah bermulanya tahun baru iaitu 1 Januari 2010. banyak cerita kisah suka duka sepanjang 2009 ni,termasukla saya yang telah dirisik sehingga lah bertunang dan sekarang sedang bekerja keras untuk my big day..;) haish...byk benda yg perlu di buat tapi x buat2 pun lagi..uhuhuhu...


program tahun baru..xdek kot..mungkin lepak sahaja di rumah..huh!! start utk tahun yg baru ni mungkin kami akan jarang keluar n byk menghabiskan masa di rumah saja melayan movie di astro sudaa,membuat persiapan,.etc,.save duit kah??..mungkin juga..yela nak dekat2 hari besar ni,byk duit nk pakai jadi utk tengok wayang mungkin sebulan sekali jek..*sedey*.;(


kepada semua kawan2 selamat tahun baru diucapkan selamat bercuti..yeay..yeay...malam layan bunga api nak??..ngeeee...


p/s~ start pagi nanti antara jam 1.17am - 5.28am akan terjadinya gerhana bulan,jadi marilah kita bersama-sama menunaikan solat sunat khusuf..nak tunggu ke x nih tengok gerhana..takut tunggu2 saya yg x dapat nak tunggu terus tertidooo..haissshh....;p


Monday, December 21, 2009

awana genting,.m coming!!!...

ah!!,x best sbb pegi kerna keje,bkn mau enjoy..tapi keesokan malam boleh enjoy ape,sebab xde meeting,,yeay..yeay..yeay..saya belum gerak lagi sebab ade beberapa benda nak kena setel.bila setel sume2 tu bolela gerak..tapi naik satu kereta ngan "mak" pulak!!..hurmmm...

apa lagi tido saje la nanti dalam kete..bosan beb.sorry mal aku nak tido je,aku tau da sampai awana nanti okeh..=)

ok la kenkawan,saya gerak dulu ek,jgn rindu saya tau!!..ahahaha..daaaa..oh!! lupe,utk tunang tersayang u jgn notty2 ea,i xde 3 hari jek bukan 3 minggu atau 3 tahun ingat tu..tapi sepatutnya tunang yg sepatutnya cakap mcm tu ngn i,syg jgn notty2 tau u kat sana nanti mesti lupa diri naik genting main2 ntah ape2 lagi ntah..ahaha.. xpela kita sama2 kena pandai jaga diri okeh..tu je...chow!!

Monday, December 14, 2009

nerbes....

wah..nerbes ke?..bila lihat ticker di atas yer,ade sedikit nerbes jugak..adakah persiapan sedang giat dijalankan?..oh! belum lagi..insyaAllah kami akan memulakan misi pencarian barang2 hantaran seawal tahun depan..persiapan sekarang adalah yg simple2 sahaja.

saya telah meletakkan ticker di atas itu sbg tanda berjaga2 untuk saya bagi menempuh my
w-day bagus jugak ek ada benda alah ni,kalo x mesti saya ingat lama lagi majlis saya,tapi bila lihat itu perkiraan..ah! 4 month its not to long bebeh!!!ehehehe..pejam celik pejam celik je bulan 5 sudah..=p

alhamdulillah tempahan mak andam telah di buat,cumanya bermula awal tahun depan saya tidak boleh lagi utk lepak dan santai,harus gigih bagi menyiapkan keperluan2 yg tidak lengkap lagi.ooooh!!tidak!!!!!...........

hurmmm..tu je la,nanti saya update lagi itupun kalo saya rajin.ehehe..


~~next week saya akan ke awana genting selama 3 hari,bukan utk have fun ya!!tapi kerja yg membuatkan saya ke sana,ada meeting SKT,dan saya??? hanyalah sekadar penyebok sahaja..ahahaha..chowww bebeh!!


Monday, December 7, 2009

HAPPY BIRTHDAY SAYANGKU!!..

tiba-tiba terdetik utk merakamkan ucapan "Selamat Harijadi" kepada yang tersayang.yer hari ini pada 7/12/2009 adalah hari ulangtahun kelahiran enchek tunang yg ke-29. (opss..terbagitau umur plak..ehehe..=p)

saya dah wish kat enchek tunang semalam,malam tadi dan hari ni..fuh!..semuanya adalah sebanyak 3 kali saya wish kat dia,banyak kan?..ehehe..tapi ade rase sedikit sedih kerana tidak dapat meraikan hari istimewa itu bersama enchek tunang ketika kami keluar bersama pada hari sabtu,kenapa?..oh,,tiba-tiba plan bertukar..kejadian surprise utk sidia sudah bertukar apabila pada malam tersebut sidia memberitahu bahawa terpaksa membawa kedua ibu bapanya ke behrang perak utk ke majlis perkahwinan..duh!! maka terpaksalah saya men'cancel'kan saja tempahan yg telah dibuat di TGI sunway..uhuhhu..plan suda dibuat bersama adik tersayang,makanya cancel begitu saja..uhuhuhu.

tapi kami celebrate juga bersama-sama family sidia di subang parade.ah!!momen yg best kerana ada kedua ibu bapa dan k.linda iaitu kakak enchek tunang bersama husband meraikan bersama-sama kami oh! tidak lupe juga anak buah sidia piqa and shafiq.

hadiah dari saya???..tidak membeli lagi sebarang hadiah utk enchek tunang,,sedih.'( sidia bilang tidak perlu susah2 utk beli hadiah..cukup kasih sayang,dan cinta sepenuhnya yg telah diberikan..(ngeee ..tu saya yg tambah..ahaha) saya masih lagi dlm pencarian utk membelikan hadiah utk enchek tunang. (takpela nanti kite cari sama2 ea sayang =) ).

saja je postkan entry ni,utk dijadikan kenangan untuk kami berdua.cewaahh!!=)
akhir sekali ucapan kali ke-4 saya untuk enchek tunang yg disayangi "happy birthday my dear!!"hope all ur dream will come true and syg sihat selalu,dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,dan yg penting i wanna be a part of ur life syg,and i love u so much!! itu sahaja..sekian terima kasih..;)