..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 7, 2009

HAPPY BIRTHDAY SAYANGKU!!..

tiba-tiba terdetik utk merakamkan ucapan "Selamat Harijadi" kepada yang tersayang.yer hari ini pada 7/12/2009 adalah hari ulangtahun kelahiran enchek tunang yg ke-29. (opss..terbagitau umur plak..ehehe..=p)

saya dah wish kat enchek tunang semalam,malam tadi dan hari ni..fuh!..semuanya adalah sebanyak 3 kali saya wish kat dia,banyak kan?..ehehe..tapi ade rase sedikit sedih kerana tidak dapat meraikan hari istimewa itu bersama enchek tunang ketika kami keluar bersama pada hari sabtu,kenapa?..oh,,tiba-tiba plan bertukar..kejadian surprise utk sidia sudah bertukar apabila pada malam tersebut sidia memberitahu bahawa terpaksa membawa kedua ibu bapanya ke behrang perak utk ke majlis perkahwinan..duh!! maka terpaksalah saya men'cancel'kan saja tempahan yg telah dibuat di TGI sunway..uhuhhu..plan suda dibuat bersama adik tersayang,makanya cancel begitu saja..uhuhuhu.

tapi kami celebrate juga bersama-sama family sidia di subang parade.ah!!momen yg best kerana ada kedua ibu bapa dan k.linda iaitu kakak enchek tunang bersama husband meraikan bersama-sama kami oh! tidak lupe juga anak buah sidia piqa and shafiq.

hadiah dari saya???..tidak membeli lagi sebarang hadiah utk enchek tunang,,sedih.'( sidia bilang tidak perlu susah2 utk beli hadiah..cukup kasih sayang,dan cinta sepenuhnya yg telah diberikan..(ngeee ..tu saya yg tambah..ahaha) saya masih lagi dlm pencarian utk membelikan hadiah utk enchek tunang. (takpela nanti kite cari sama2 ea sayang =) ).

saja je postkan entry ni,utk dijadikan kenangan untuk kami berdua.cewaahh!!=)
akhir sekali ucapan kali ke-4 saya untuk enchek tunang yg disayangi "happy birthday my dear!!"hope all ur dream will come true and syg sihat selalu,dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,dan yg penting i wanna be a part of ur life syg,and i love u so much!! itu sahaja..sekian terima kasih..;)

1 comment:

  1. Happy 29th Birthday to Encik Tunang..2 hari sblm befdey encik suami ku..ekekeee

    ReplyDelete