..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 24, 2011



HE'S BACK!!!!!!!










Yeay!!!!!!....bole google2 bak kata my
biras......ahahahahaha....;p






~~petang ni ade c/up..skang terus jumpa doc je..dah x yah jumpe nurse lagi dah!!!;)

Monday, February 21, 2011

OUT STATION!!!!


now im really.......................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
REALLY
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
REALLY
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
REALLY MISS HIM SOOOOOOO MUCH.....



DEM!!!!!!!!...;(

Friday, February 18, 2011

8 MONTHS OREDI YO!!!....


hari ni kandungan saya sudah masuk 8 bulan tau..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dah....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tu je nak bagitau..;p
*
*
*
*
*
*
ops..lupe!!!!!happy birthday untuk abah tersayang!!today is my dad birthday..;)
happy weekend!!!

Wednesday, February 9, 2011

ENTERING 30WEEKS ++!!!

sekarang dah bole nervous..terasa seperti ada butterflies in my belly melly nih..ehehe.. when im thinking about deliver the baby soon,hurmm..feel like oooowh!!! bila teringat dalam labour room nanti agak2 macamane la ek!...and now pejam celik pejam celik sudah entring 30weeks okeh!!!oh!!!my belly pulak semakin hari semakin membesar..sudah terasa tidak selesa sekarang. bila malam lagi la,.baring je pusing sana,pusing sini,telentang dan kejap2 bangun pulak sebab x selesa kan..haish nak nangis pun ade, tapi xpe la,asal baby sihat,mama pun gembira.;)

Alhamdulillah since my precious moment in pregnancy ni byk yg saya belajar..i love that moment..sedih jugak sebab x lama lagi bila saya lahirkan my baby i will miss that moment..;)

my next checkup will be on 19 february 2011 at SMC the doc wanna see my MGTT results..agak berdebar disitu..hope everythings going smooth..baby baik2 saja ok..kita kena sama2 kuat tau..;p mama n papa cannot wait to see u my dear!!!hikss..

saya sudah buat 3d scan but so sad cuz my baby malu2 mahu tunjuk "tuuut"dia hikss,mengikut kata doc maybe baby a girl tapi x sure lagi,takut "bird" dia tersorok ke..jadi kita sama2 tengok la nanti ek..ape pun saya x puas hati okeh,terasa mau buat 3d scan lagi sekali,tapi bole ke??hurmmm...pandai tau baby, mau kasi surprise sama mama n papa yer!!till now both me and asben x tau gender baby...ape pun its ok sayang,mama n papa hope baby sihat2 saja,ok2 saja,and selamat semuanya..we both love u my dear!!!;)