..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 18, 2009

Di sini saya ingin mengucapkan
selamat hari raya maaf zahir & batin sepanjang saya menulis didalam blog yg tidak seberapa ini,jika ada yg tersentuh ketika membaca blog ini saya mohon ampun dan maaf.semoga di hari yg mulia ini kita dapat bersama-sama meraikannya disamping keluarga dan org yg tersayang..(; berhati-hati ketika memandu pulang ke kampung halaman..
~~salam lebaran~~
fazlandy

Tuesday, September 15, 2009

berbuka bersama yang tersayang..(;

sabtu lepas saya bersama enchek tunang tersayang telah berbuka bersama-sama..tempat??yes tempat adalah tempat yang best!!..setelah berhasil akhirnya pujukan saya berjaya,maka enchek tunang pun bersetuju membawa saya makan di tempat yg diidam2kan tu..;p anyway thanks ea sayang..sayang banget sama kamu!! ok la saya juz nak letak gambar je kat sini utk kenangan saya atau satu hari nanti utk anak2 saya..lihatlah anakku zaman mummy n daddymu dating2 dulu...;P..ceewaahhh!!!!


apakah..air yg biru itu???



kami disebalik chezzy ape ntah..tp sedap jugak..(;


seksi kan dia??..hikhihkihk..bibirmu itu..





dan hasilnya...sedap dan mahal la beb..

akhirnya dapat juga kami berbuka bersama-sama,hanya saya,enchek tunang dan tempat yg best..next time kita dtg lagi nk?..ada braannnnssss...(;

~~sedang ada bengkel,tapi sangat la busan!!!~~





































Thursday, September 10, 2009

aarrrggghhhh...

busan giler..x tau nak wat pe..biasa tengahari balik umh!..tp hr ni x bole blik...waaaaaa,...


oh..petang nt ade program buka pose dan sedikit sumbangan sempena aidilfitri dan saya spt tahun2 yg sudah akan bertugas spt biasa.jd puan sudah bagi balik awal..seawal jam 4ptg nt bole la balik siap2,utk dtg semula ke majlis tersebut pada jam 5.45ptg nt.


ish...da la...boz saya panggil lagi....asyik panggil jeee.....

erk!..sempat lagi tuh!!!!ceh!!;P

Wednesday, September 9, 2009

jalan-jalan cuci mata..;P

cuti nuzul quran hari tu masa saya telah di habiskan bersama-sama adik tersayang berjalan2 ke pyramid,.kerana enchek tunang bekerja pada hari itu jadi adik tersayang telah mengajak kakaknya yg free pada hari itu utk menemaninya bershopping raya..yela org keje putrajaya mane ade cuti nuzul quran..kite duk kat sgor je cuti..eheheh..best kan?..jadi saya pun melayan adik tersayang membeli belah krn nt x smpat nk shopping lg sbb akn ada byk test n mid term katanya selepas ini,jadi haruslah membeli
sekarang..saya???,hanya mencuci mata sahaja...padahal x gaji lg..); uhuhuhuhuhu.. kita layan gambar saja la ok!..(;








hah!!..ni lah adik tersayang tu..kemain lg dia..penat tau kalo ikut dia g shopping..sebab dia ni cerewet skit..penat kaki ku sampai lenguh2 melayan minah sorang ni..uhuhuhuh..


oh!..gambar saya sudah tentu ade di sini..muka mst cover cun!!muahahaa..sempat lagi berposing2 tangkap gambar utk mengisi masa lapang sambil menunggu waktu berbuka..ceh!!
hari sabtu berbuka bersama kawan-kawan enchek tunang di fatty crab gambar x sempat amik la sbb sebuk kopek ketam..akhirnya dapat jugak jmpe fiza yg slalu saya tengok dalam blog dia sahaja..wah!!semakin sihat bila tgok secara live,senang hati ko ea fiza!!makan saja,nt gomoks mcm nuek bru tau..ahahahahaha..tp fiza x bwk bb damia la..baru nk tgok bb dia..ooo..korang nk dating2 together2 jek ea..ehehehe...
x ketinggalan juga fida,dan aweks lg sorang tuh,aweks khairul..alamak sory t'lupe nama..sory ea!..bakal pengantin cik fida pulak semakin berseri2..yela mane x nye tinggal beberapa hari je lagi akan bergelar bakal raja sehari..cik fida akan melangsungkan perkahwinan pada bulan syawal ni nt,kalo x silap saya raya ke-4 nih..mst da x sabar tuh..beb..aku nk g pahang la..nk g tgok ko kawen...tp x tau la enchek tunangku itu mau pegi ke x...kalo aku pg ko ajak aku tido umh ko kan..aku tau aku nk tido kat bilik pengantin tau!!..muahahahaha....
ok la..saya harus menyambung tugas yg tergendala..saya sekarang sedang buat keje sambil b'blogging..bole?..lagi sekali saya menasihatkan itu x bagus ye kawan2..;P
gambar mase berbuka bersama-sama kawan dolu2 saya akan upload nt..tungguuuuu....(;

Friday, September 4, 2009

yeay..yeay..yeay..cuti lagiii....


yeeeehhhhuuuuu.....saya amat seronok laaa..sbb minggu ni saya akn cuti lg..smpai isnin..tp x besh enchek tunang tersayang (ops!!, panggilan utk "sidia" suda tukar la pulek..;P ) tidak bercuti krn beliau bekerja di putrajaya,,org2 di area selangor je yg cuti,,,huk,,huk..huk...); kalo x mst saya da ajak enchek tunang g b'buka..ms tu da b'bka bersama tp x best..sbb last minit cr tmpt..kebetulan saya anta adik tersayang balik um jd kiteorg singgah la mv utk berjalan2 sambil tu cuci mata la..nasib baik bln pose..kalo x sudah pasti kitorg nonton wyg..haish!!...da lama x nonton nih!!!

oh yer..tis week program buka puasa bersama2 kawan ms blaja dolu2..wey..x sabar la nk jmpe korang..lg2 wati tuh..mst tembam kan sbb tgh pregnant?;p...ish,,jiji jgn lupe bwk air 3 jenis tau!!sbb ina da suh aku bwk ayam golek..erk..mengidam ke minah tu??..;P..utk crite2 best ms buka pose nt saya postkn utk nxt entry okeh..ok saya nk balik da ni..keje pn suda settle..jd bole la bercuti dgn tenang..buat keje smbil b'blogging itu adalah tidak bagus ye kawan2.. ;P

~~ok la..nak ucapkan selamat bercuti hujung minggu kpd sume org yg duduk di sgor, melaka,kelantan..lg mane ek..erk..kawasan yg sewaktu dengannye la..~~daaaaa.....