..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 14, 2011

lil' Zahra now its turn 7 month year old


salam all!

Alhmadulillah saya panjatkan kesyukuran ke hadrat Illahi my lil princess semakin membesar dgn sihat di depan mata..walaupun mama n baba bz dgn tuntutan kerja tapi kami x penah lupe akan kamu wahai anakku;) dan juga walaupun kadang2 kamu sgt menguji kesabaran kami tapi kami tetap sabar melayan kamu dgn penuh kasih sayang..(',')

hurmm...now lil zahra da start makan,act bila lil'zahra 5 months+ saya dah bagi makan sikit2, bila tengok dia dah bersedia nak makan.kesian sangat,bila tengok mama n baba makan mulut budak cinonet sorang ni pun bkn main lagi cup..cup..cup macam nak makan jugak..hihihihi...so sweet!!!;) and now dah 7 months mama bagi zahra makan bubur+carrot sometimes sayur sawi+potato. zahra suka sangat makan,tiap kali bila nak suap dia makan dia akan siap2 nganga mulut dah standby tunggu makanan masuk dalam mulut dia..oh!!anakku mama so happy wif that..sebab zahra seorang yg kuat makan!!!ahahaha!!...semoga kamu membesar dengan sihat dan kuat tau!!

tapi mama ada rasa sedikit sedih sebab zahra x kuat minum susu  dan minum air masak..tapi still breastfeed macam biasa..kenape ea???ke budak cinonet ni sedang dalam peralihan bulan so dia kurang nak minum susu sangat tapi makan kuat..ermmm..anyway mama will bring u to see doc dalam minggu ni.lagi satu benda yg buat saya risau bila zahra buang air besar,t**k dia macam keras skit dan berketul-ketul..haish!!shian anak mama..bila tengok muka zahra teran nak buang air besar tu hurmmmm......lagila shian...siap kerut-kerut muka lagi nak buang air besar punya pasal...

okla bdk cinonet ni dah bangun lak..later kt cite2 lagi la orait...

p/s: sangat rindu dgn bonda,semoga beliau baik2 saja di sana..x sabar menanti kepulangan bonda
 9 disember nanti!!!!;)

kbai!