..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 16, 2011

KURSUS PERTAMA...



esok saya akan ke K.L kerana tuntutan kerja. yer ini kursus pertama untuk tahun ini dan mungkin akan ada lagi sehinggalah saya bersalin nanti. kali ini saya menjadi urusetia untuk kursus "TOT" (train on trainers). kursus kali ini utk semua ketua jabatan. wah..korang di opis sukalah ek..boz2 sume xde..apa lagi!!!!!!!sungguh jeles ok..x bole wat program sendiri..ahaha..

apepun kursus akan diadakn di Hotel K.l Plaza selama 3 hari 2 malam,belum penah sampai lagi ke sana x tau lah macmana.really hope everything is under control for mommy and baby. dan saya akan masuk ke 27 minggu..cepat betul masa berlalu kan??....haish....so far x de lagi apa2 perasaan..takut..gementar...maybe kita tengok saja nanti bila nak masuk 30++..uish....



p/s : to baby u jgn nakal2 tau..baby ok2 saja ya..temankan mommy keje esok ok,..oh!!ur papa pun ade meeting 3 hari jugak,tapi kat klang je and mommy gonna miss u papa..oh!!and lil baby too..hikss..;)

ok lah..c ya l8er!!!!;p
























Friday, January 7, 2011



PEMBUKA TIRAI 2011

pembuka tirai saya pada tahun 2011 ini dimulakan dgn menghadiri jemputan perkahwinan.di mana anak kawan my FIL yg kawin dan kami hanye memenuhi meja sahaja.;) x datang kang rugi lak satu table kan??...so,ikutkan sajalah.

the wedding start at 8pm at KEC,Klang.x la jauh dari umh kami maka bergerak lah kami around 7.30pm,naik satu kereta bersama my BIL and his wife. maka sesampai saja org sudah memenuhi meja makan masing2,dan saya bersama asben lalu di red carpet bagaikan terasa spt semasa kami kawen ketika itu..owwh!!!*sweet memory*..;)

the pengantins is chinese,so menu kami pada malam itu adalah chinese food *i like youu* ;) fyi
diaorg x macam kita,simple jek,pengantin sampai at 8pm,x lama terus makanan sampai,.and terus makan2..ucapan sikit2,potong kek..done!!..acara pun selesai..senang kan??? tapi menu yg paling memikat hati jiwa dan raga adalah shark fin soup..memang kegemaran saya lagi..haih..bila la dapat makan lagi ek...terasa mau ke HOMST di sek.13 jek..mau pujuk asben tersayang lah nanti,sebelum saya besalin harus ke situ lagi..;)

*sory,gambar x byk snap,sebab diri ini terlalu bz dgn makanan..lagi2 bila ada shark fin soup..hurmmm..sllrruupppp..*meleleh air liuq*


sementara menanti makanan sampai,maka haruslah merakamkan kenangan dulu.;)


dan...makanan pun sampai....serrrrbbuuuu....masing2 yang sudah lapar..


apabila sudah selesai makan,maka lagi sekali haruslah bergambar...oh!!saya dan anak buah.

dan lagi..;)


oklah itu saja entry pembuka tirai 2011 saya pada kali ini,.so exited krn esok akan ke ikea and empire mau cari barangan baby skit..kena cari sikit2 supaya tidak mengelabah di kemudian hari..ehehe..huh!!sudah januari..x lama je nanti april kan???mommy and papa x sabar mau ketemu sama kamu tau!!;)