..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 16, 2011

KURSUS PERTAMA...



esok saya akan ke K.L kerana tuntutan kerja. yer ini kursus pertama untuk tahun ini dan mungkin akan ada lagi sehinggalah saya bersalin nanti. kali ini saya menjadi urusetia untuk kursus "TOT" (train on trainers). kursus kali ini utk semua ketua jabatan. wah..korang di opis sukalah ek..boz2 sume xde..apa lagi!!!!!!!sungguh jeles ok..x bole wat program sendiri..ahaha..

apepun kursus akan diadakn di Hotel K.l Plaza selama 3 hari 2 malam,belum penah sampai lagi ke sana x tau lah macmana.really hope everything is under control for mommy and baby. dan saya akan masuk ke 27 minggu..cepat betul masa berlalu kan??....haish....so far x de lagi apa2 perasaan..takut..gementar...maybe kita tengok saja nanti bila nak masuk 30++..uish....



p/s : to baby u jgn nakal2 tau..baby ok2 saja ya..temankan mommy keje esok ok,..oh!!ur papa pun ade meeting 3 hari jugak,tapi kat klang je and mommy gonna miss u papa..oh!!and lil baby too..hikss..;)

ok lah..c ya l8er!!!!;p
























No comments:

Post a Comment