..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 6, 2011

MACAM-MACAM.......



hellooo...

kali ni saya mau update blog beserta gambar2 pula..yer kenkawan..agak susah mau upload gambo through hp baru ni..yela..terlalu canggih manggih...sampai nak upload gambo kat blog pun x tau macamane..sudahnye?????asben tersayang la yg tolong buatkan...;)
ok la kita layankan saje gambar bermacam-macam ni...mama and safiyya zahra having a great time together!!!!;p




 baru nak suka-suka ngan piya main kat playground..tapi dia bad mood lak..uhuhuh..


 sebelum mama makan

 bagi piya kenyang dulu..barula mama bole makan dengan aman dan tenang..ehehehe

 with mama tengah tunggu baba balik out station at KLIA

 latest pic...at sunway pyramid...

 camwhore!!!!!!

 mama takde keje...ahahaha....tengah tunggu baba beli pampers we at kenny rogers

 this is latest..latest..latest..picca!!!!...garden restoran..harga berbaloi and food adalah sedap!!!;)


 opsss..sorry sayang!!!belum ready lagi ea???..hehehe

haaa....baru laaa ok!!!so sweet my lil pie!!!!

budak cinonet ini semakin SEMANGAT tau!!!!...lenguh tangan mau dukung lama-lama...



now lil zahra sudah 8 months year old..mama so proud coz u membesar depan mata mama and baba dengan sihat dan alhamdulillah syukur pada tuhan di atas kurniaanMU yang tidak ternilai ini.insyaAllah mama and baba akan jaga kamu sebaik mungkin supaya kamu menjadi anak yang baik,solehah, hormat orang tua,dan yang paling penting ingat pada Allah s.w.t ~ amin~

both mama and baba sayang sangat2 pada kamu!!!!


pssssttt...birthday baba semakin hampir..oh!!!esok rupanya...saya ada surprise untuk asben tersayang..;)

No comments:

Post a Comment