..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 23, 2011

MAJLIS CUKUR JAMBUL SAFIYYA ZAHRA


hello peeps!!!

fuh!!!!setelah mengambil masa agak mau sebulan kot..akhirnya terPUBLISH jugak entry majlis cukur jambul for my lil' zahra.Alhamdulillah majlis cukur jambul my little zahra telah selamat berjalan dengan lancar pada 18/6/2011. majlis diadakan di rumah kedua ibu bapa saya yang tersayang..dan yang paling best sekali zahra langsung x banyak ragam,nanges pun x bila berada di tengah2 org ramai...so sweet bila kawan2 nenek suapkan madu dalam mulut dia,dia diam n maybe dia suka kot dgn rasa madu yg manis tu.

kesian kat my little zahra mase tu,,abes dia kena gomol..cium ngan kawan2 nenek dia dek kerana geram dgn kemontokkannya itu..lebih2 lagi tang ketak2 kat tangan dia tu...haish!!!mama n baba pun geram,rasa cam nak gigit jek..ehehehe..

oklah..seperti biasa saya xmo citer pjg2.jom kt layang gambar2 sepanjang majlis berlangsung!!!enjoy the pic yo!!!;p



my little princess sedang nyenyak beradu..


dia x heran pun dgn bunyi bising2,janji dia dapat tido..

hah!!!dah bangun pun..mcm tau je nk kena gunting rambut dia!


ok,dimulakan dengan wan zahra

pastu nenek lak..mmmmmuuuaaahhhh nenek cium dia...

ouch!!!mak perantin pun kena renjis u!!!

errmmm...shedapnye mama madu ni..

deco from aunty ika..

thanks aunty ika!!!!!4 the great job!!!

belon..belonan...thanks utk k.salina (opismate my bff huda) *sesapa yg nak contact utk belon gas ni ble bgtau saya*

gift for guest yg hadir pada hari itu.~~apam polka dot..sweett!!~~


eh!!sempat lagi tu..;p


para tetamu yang hadir


zahra,mama n kakak arisya a.k.a kakak lunyai..;)

oh!!!org KUAT MAJLIS!!!!

wif auntiesssssss yg cantekssss2!!!!

cik yang!!!

uncle ayit n amat

nak ngan baba pulakkk!!!!


di kesempatan ini kami sekeluarga mengucapkan terima kasih kepada semua para tetamu yg sudi hadir,kumpulan marhaban tmn kemuning,saudara mara,especially atok n nenek zahra, pak long n mak long yg yg masakkan tomyam n fish ape x tau nama dia yg sedap sekali,pak lang family yg dtg dari sabah, cik yang,cik aloh,dan semualah yg terlibat secara langsung dan x langsung!!




for aunty ika zahra happy sangat2 tat day!!really2 thanks for everything!!oh!!and the buai sangat2 cantik tau!!!

bliss...

No comments:

Post a Comment