..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 13, 2011

CUTI2 BERSAMA LIL' ZAHRA...

hye all!!...

last weekend saya dan asben tersayang try bwk our lil zahra pegi melaka,nak tengok dia mcamane sepanjang 2 jam perjalanan.huh!!.alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar,macam biasa zahra baik2 saja sepanjang perjalanan ke melaka.meragam sikit2 tu biasalah budak,kalo x nak susu dia nak tido itu saja.

owh!!last weekend tu kan ada perhimpunan BERSIH kan???alhamdulillah kami terselamat dari kesesakan lalulintas,maka sempatlah sampai ke melaka pada waktu yg dijangkakan dan malamnya kami ke umbai untuk menikmati ikan bakar yg diwar2 kan sedap..for me its ok la..yg paling x tahan tu makan berdua tapi harga kami makan mau cecah RM100 jugakla termasuk udang,sotong,sayur campur...kerana saya yg terpilih ikan siakap yg besar..separuh nyawa asben tersayang nak menghabiskan makanan tu sume..eheheh..

our lil zahra plak mula2 sampai ok,dah lame sikit mulalah x senang duduk sebab dia dah ngantuk nak tido..shian anak mama.nasib baik masa tu dah nak abes makan dia mula meragam..ape pun semuanya adalah BEST!!!walaupun hanya semalaman sahaja kami menginap di mahkota hotel our lil zahra baik2 saja,next time kite ajak baba g bercuti lagi ek..kali ni lama sikit n tempat yg ada laut pulak..bole kan baba????..;p

oh!!lupe..mahkota hotel pun best sebab terletak kat tengah2 town..semua mall ade..mahkota parade,dataran pahlawan,dan kalo x silap melaka mall pun ade..dan macam2 lagi lah.

oklah, macam biasa x mo cite panjang kasi mau letak gambar sajalah..ENJOY PEEPS!!!


antara makanan yg separuh nyawa mau dihabiskan asben terchenta..huhuh..

bersungguh-sungguh baba makan..come on baba!!u can do it!!!..;p

butter prawn versi umbai melaka..sedap jek..ade pedas2 sikit!!

mama pulak act sedang cover line,pegang zahra..yg sebenarnya dah x larat nk makan lagi dah...ssseeemmmpppuuutttt....uhuk..uhuk..uhuk..

antara makanan yg diorder pada malam itu ialah ikan siakap bakar,sotong goreng tepung..sedap sebab tepung dia x banyak sangat..ada kedai lain tu tepung jek lebih isi x de..huuh!!..sayur campur,dan butter prawn..air tembikai satu jag..semuanya best!!!my opismate cakap ade satu restoran kat situ dia parameswara pun sedap jugak..nantilah next percutian kita try parameswara lak...ermm...laksmana hang jebat???tuah???x dek ke???eheheee..

No comments:

Post a Comment