..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 13, 2009

Main Tembak-Tembak laaa...


badan saja kecik,tp x nk mengalah nk main gak tembak-tembak,lawan ngan budak lelaki plak tu....hamik ko!!!..


entry kali ini menceritakan tentang saya yg telah bermain tembak2 bersama kawan2 "sidia" atau lebih dikenali paintball..bertempat di gombak..lihatlah kegirangan yg terpancar di wajah kami..aktiviti yg amat sesuai sekali bagi mengeratkan lagi silaturrahim antara kami.(kiranya sesi perkenalan antara saya dan kawan2 "sidia"la kan) amat seronok sekali.malam tu diaorang buat bbq plak,peh!!mmg best gila,carbonara dari encik kamaru amat sedap sekali dan best!!harap2 lepas ni saya akan cuba berbual2 dgn lebih mesra lagi dgn encik kamaru utk mencungkil rahsia resepi carbonara yg sedap itu.huh!!.


bab lain plak..P.E.N.A.T. yer!! itu adalah perkataan yg selalu bermain2 di otak saya sejak kebelakangan ini,kenapa?kerana saya da start belaja semula.abes keje je saya akan terus gerak ke uitm shah alam utk kelas malam plak,.walaupun baru nk masuk 2 mingu tapi memang terasa btul keletihan.letiha + penat kerana memandu..uhuhuhuhuhu....xpela ini semua dugaan yg harus saya tempuhi sepanjang saya menyambung pelajaran saya.harap2 ianya berbaloi..(igt lg x azam thn ni kan nk jadi yg terbaik!!..bole kah?)


erk..agak panjang jugak yer entry kali ini...sibuk2 pun ada gak mase menaip blog..hehehehehe....apepn kawan saya huda suda tau saya punya blog..ayyoooo!!abe sla kecoh satu negeri selangor....muahahahahahaha....

2 comments:

  1. pazla..aku pon dah tau yg ko ade blog..ayat2 ko x leh blah jgk erk..ekekekee...sampai ati x inpom kengkawan dulu yg ko dah ade blog..huhuuhh..anyway ayat ko si dia tu mmg romantik jgkkan...anyway smg ko tabah menjalani kehidupan sbg seorg full time pekerja mdkl n seorg part time uitm student...good luck!!

    ReplyDelete
  2. erk!!..lagi sorang kawan suda tau saya punya blog..ayyooo...bkn x nk inpom,saje je nk wat surprise..malu ah..^_^..ayat2 aku mmg x ble blanye..ayat2 cinta la katakan...muahahaha...anyway thanks ya!!!!;p

    ReplyDelete