..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 2, 2010

sudah tukar...

saya sudah pun tukar ticker kat atas nun..biar bagi ngeri skit bila tengok..ehehehe..yela tengok2 je dah 88 days..pastu 79 days..pastu 55 days..tup..tup...the days is coming near bebeh!!!huh!!hamek ko!!..

so,persiapan saya sudah mula melakukannya sikit demi sedikit,like gift,gift,and gift,..ahaha..tu je la yg saya kejekan x sudah2.oh!kad kahwin masih lagi design mendesign..cuma tinggal 20% je lagi btul2 complete..siap jek terus print.

sudah plan bersama tunang tersayang mau buat blood test nanti jika ada masa terluang,and settlekan ape yg patut.hopefully by this month sume benda2 tu settle,sebab kalau boleh saya x nak pening2 lagi dah..dan saya telah diberi tempoh oleh family by the end of mac sumenya settle.tinggal fasa untuk mengedarkan kad jemputan saja nanti.

dalam kepala ni sedang sarat dgn macam2 benda nak kena buat,yela dgn keje lagi,nak amik cuti sayang pulak,saya mau save cuti saya utk kenduri, nanti bole cuti lama2 skit..biar masuk keje nanti bertimbun-timbun keje atas meja..ahaha..

ok dah..bye!!;)

5 comments:

  1. hati bermunge-munge nak kawen...huhu~~~

    ReplyDelete
  2. xpe pazla..skrg ko letak ticker menghitung wedding day..nnt pasni lak ko letak ticker menghitung hari nak deliver baby...lebih sadis dari ticker wedding tu..ekekkekeee

    ReplyDelete
  3. fiza: memang munge + serabut..ahahaha..

    faiza: oh!!ngeri bai...aku dpt rasakan jugak walaupn blum smpai masa lg..uhuhuhu...;)

    ReplyDelete
  4. eh ehhhh, ada org nak kawen laaaaaa

    ReplyDelete
  5. oh..sungguh terharu saya,sudi gak akak komen kat blog saya yg x seberapa nih..ehehe..nway,thanks kak d,saya suka giler bc blog akak..oh!!tp x la smpai tahap sewel lagi..ahahaha..

    ReplyDelete