..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 29, 2010

baru pulang dari kursus...

hari ni baru masuk opis,3 hari g kursus penat wei..da la kat lembah sane nun saye berkursus..mmg jauh terpencil,mau tukar selera katanya.oh!..saya menjadi urusetia sahaja,jadi bole la skip skit2,yela agak2 mata ngantuk je kuar la dewan seminar sat amik angin luar.

gambar semasa kursus??nanti2 la upload ek.,tu pun kalau rajin..;)

hari ni masuk opis lemau gile nak wat keje, yela dah hari jumaat pun,xde mood la.sudahnya kejap2 baca paper,dah x tau nak wat ape makan lak..haish....

ok la, dah 5.45pm nih..saya chow dulu!!..daaaa.

p/s~~mlm ni tunang tersayang main futsal di cyberjaya,kemain lagi dia ek..main bersama rakan2 ofis katanya,so enjoy my dear ,have fun ok!! oh! i pun ade senam malam ni start g kursus 2 hari x g senam badan pun mcm x sedap dah ni..psstt..ade kawan saya cakap saya sudah nampak kurus laaa...sukaaaaa!..;p

No comments:

Post a Comment