..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 5, 2010






















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































~kerja sambil makan angin~





kali ni saya nak update citer mase di genting.maaf kerana cite ni pada tahun lepas tapi baru nak update..uhuhuhok,act saya ke genting kerana ada meeting dan saya hanya sebagai tukang sebok sahaja..;),meeting telah diadakan di awana genting hotel yg best!!kerana keinginan tuan iaitu my big boz yg mau kesana kerana beliau mahu bermain golf,hurm..da nama big boz kan,ikutkan saja..big boz ni telah gerak awal gile,kul 8am beliau dah suh driver beliau gerak ke genting sebab nak main golf punye pasal..haish!!!kalau uolls nak tau my big boz ni gemarkan sukan golf,beliau dah main sampai ke sabah nun..siap masuk tournament lagi..




eh!..ade gambar tau..mari kita layan skit gambar..sikit jek..



ini adalah bilik saya dan kawan ofis,giler serabut..ah!sila abaikan saja ok.katil yg besar tempat yg selesa dan saya..asyikla nak bangun lambat je sedangkan meeting start pagi..duh!!!tempat penginapan adalah tingkat 15 kalau x silap..tinggi tau,bunyi angin pun bole dengar.

of course la ade gambar si tuan punye blog..:p
mase ni my roomate dalam toilet,ni baru je sampai,meeting lak start malam jadi agak busan la jgk,ape lg dgn menggunakan hp sahaja saya snap ape yg ado..ahahaha..ni la xde keje namanya..bila kuar je my roomate ni dia cam pelik je tengok saya yg asyik snap sana..snap sini,.mungkin dalam hati beliau berkata ade sedikit jakun agaknya budak nih.









nampak tu?..gamba ni saya tembak dari bilik je,
motif??????....................................................tapi yg pasti serius cantek kalau waktu pagi,rasa tenang dan sejuk je mata bila tengok kabus2 waktu pagi,tempat tu pun nampak cantik ok.






so..malam da start meeting..ngantuk beb,mane x ngantuk masa dinner makan banyak lagi pastu kena aircond biasala kan..nak lelap jek,haish..pazla,pazla,...tapi sempat lagi tuh suh member snap 1 gambo..heh..




::yang ini candid::




opss...lupa la..nak tau sapa roomate saya tu?????..she's very nice person and happy go lucky..and next time kalu kita kena g kursus same2 lagi bole sebilik ngn awak tau..best dia ni.



:



:
:





:





:










:





:





:





:





:





:





:





:





:
:





v




hah!!ini la orangnya,nama dia pravina,.keje bahagian audit dalaman..pravina next time kite sebilik lagi ek. .;)





oh!!!..maafkan daku..sekali lagi..;p


belia adalah diantara bos-bos yang paling cool..yeah!


di taman ape x tau la ape nama dia,tapi sangat cantik sebab dihiasai dengan lampu-lampu yg berwarna-warni dan banyak sekali..yela nak krismas la katakan...saya suka tengok lampu-lampu itu!!!!cantek sangat!!!lalu apa lagi,tidak melepaskan peluang yang ada..;p





hari kedua meeting sampai petang sahaja,sebelah malam xde,so kitaorg ENJOY!! la ape lagi,urusetia ada membooking bilik utk berkaraoke tapi hanye segelintir sahaja yg telah menjoinkan diri,yg lain membuat aktiviti sendiri termasuk saya and the gang.wah!!gang x ingat!!..ok la x nak cite banyak2,kita layan gambar sudey...








gang-gang yg tengah tunggu shuttle bus nak g naik cable car,last2 tinggal separuh je yg tunggu yg lain balik hotel g karaoke..mungkin lama sangat menunggu bus yg x kunjung2 tiba..uhuhuhu..saya???masih setia menanti bersama-sama yg separuh lagi tu..;p


masih ceria walaupun bas yg dinanti lambat tiba.



ok la itu sahaja cerita saya untuk kali ini,walaupun sudah lama tapi masih mau dipostkan utk ruangan di tahun baru ini.daaaa...





pssttt~~ada kisah disebalik itu ketika saya menaiki cable car..oh!!biarlah ia menjadi cerita antara kami-kami sahaja yg mengetahuinya..ahahahaha..;p



























































































































































































































































































































































































































































































































































































i

No comments:

Post a Comment