..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 1, 2010

Jalan-jalan bersama teman..

cuti umum,xde wat ape2 pn.lepak saja di rumah dari pagi sampaila ke petang.lalu terus ajak my lil sis ke pantai saje jalan-jalan,kami ajak lisa sekali memandangkan beliau pun mungkin turut boring jugak di rumah..lalu tepat jam 5.30ptg kami bertiga gerak pegi ke pantai,konon2 nak la jugak layan air laut yg x berapa bersih tu..oh!!nak sangat tengok air yg biru tapi di pantai kelanang air keruh..uhuhuhu..

sesampai sahaja kami sudah lihat betapa ramai giler org2 berpicnic sambil berbbq,seronok gak tengok dan ade jugak yg datang untuk camping.kami terus ke kedai makan sambil makan n lepak2 dan best part is layan gosip la..ahahaha..





sementara tunggu makanan sampai kan,ape lagi my sis punye keje la ni..;p


kami makan di kedai ini....


abes saja makan2 n setelah puas bergosipan kami terus jalan2 ke tepi pantai,cadangnya mau ke tempat bbq utk melihat-lihat jika ada tempat yg best utk kami lepak2,utk pengetahuan semua di pantai kelanang ada disediakan tempat khas utk bbq siap ada tempat bakar skali n kawasan yg agak lapang utk camping sangat sesuai ok.tapi x jadi kerana tempat bbq sudah ada ramai org bercamping lalu kami terus ke tepi pantai sahaja.



tiba-tiba je hari sudah gelap???


kami bertiga



nape statik je ni lisa????....

sedang asyik layan amik gambar tetibe je dengar org tiup wisel,kitaorg ingat ade larian marathon ke ape kan..rupanya ada satu mamat ni dok kat atas macam menara la kot tiup2 wisel tu.rupanya beliau adalah seorang guard di situ ,mungkin penjaga laut..ehehe..pakcik guard ni suh org2 yg syok2 mandi kat pantai tu naik sebab mungkin air dah pasang kot.saya lihat jam tepat kul 7.00pm..adakah air pasang ketika itu ea?..tapi ada jugak beberapa org yg x layan pakcik guard ni,diaorg wat x tau je,mungkin diaorg syok mandi atau diaorg pandai berenang,jadi kalau air pasang pun diaorg bole berenang..mungkin kot..berapa banyak kot daaa..

hah..tu la menara yg saya maksudkan tu,kat belakang saya,nampak x pakcik guard kat atas menara tu pakai baju kaler oren??,agak kuat jugakla dia tiup wisel tu,mungkin ikan2 kat dalam air tu pn bole dengar agaknya..;p



masa ni selipar saya sudah putus,tu la gatal2 lagi main kat air, ombak sampai je terus tarik selipar saya sekali..uhuhuhu..nasib baik bole pakai lagi kalo x,maunya saya berkaki ayam saja.uhuhuh..







x nak lepak lama2 lagi dah..lalu kami pun pulang,kang x pasal2 ntah ape lagi yg putus ntah..ehehe..

itu sahaja coretan saya yg agak panjang ni,cerita saya pada cuti tahun baru..;p







2 comments:

  1. amboi2...sambut new year kat beach u...haahahaha

    ReplyDelete
  2. woo besnyer.. aik angin laut... heaven!

    ReplyDelete