..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 12, 2010

HIV TEST DONE!!!

yeay..hari rabu saya bersama tunang tercinta suda pegi wat blood test,n the result is -tive..n nurse tu ckp kami suda bole kawen..hikhikhikhik...jam lebih kurang 2.30pm kami suda terpacak kat klinik kesihatan telok datok.sesampai je terus g daftar n nurse tu bagi satu borang utk kami isi.setelah borang siap diisi bagi balik kat nurse lalu kami telah diberi nombor giliran.

tunggu punya tunggu,punya tunggu dan tunggu lagi..oh!!agak lama jugak yer,sedangkan x la ramai org waktu tu,sebab tu saya ajak tunang tercinta g petang sebab kalau datang waktu pagi sudah tentu sampai petang mungkin x siap lagi,sebab org awam suka datang pagi.n last..our turn..masuk je terus nurse di situ beri penerangan serba sedikit tentang APA ITU AIDS??..saya bersama tunang tercinta jawab je la mane yg kita paham..;p then terus amik darah,final check is clear..alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar sekali.;)

dannnnnn...yeay!!!!saya sudah bole kawin!!!!!;P

ok la,nk gi readykan makanan,sebab petang ni ada jamuan skit utk cc yg akan bertukar jabatan *sedih*;(....dan beberapa staff lagi yg juga akan tukar jabatan.

to cc~all the best n good luck oh n smoga dapat menyesuaikan diri secepat mungkin di tempat yg baru,im gonna miss ur blur..ehehehe...jahat saya ni kan..;P

last...yeay!...yeay!...esok cuti sampai selasa,..best!!!selamat bercuti n gong xi fa chai pada semua org cina..erk!..mcm ada je org cina baca blog saya nih.


No comments:

Post a Comment