..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 24, 2010

FAMILY VACATION!!!!

setelah berhempas pulas mengupload gambar n letak trademark segala dicampur pulak bila dah buat hilang plak...haish!!!geram!!!! akhirnya...nah!!!!!inilah hasilnya..walaupun percutian hanya selama 2 hari sahaja tapi best dan x dapat dilupakan =).lepas ni harus repeat lagi nih..sebab my auntie sorang lagi x dapat join kerana beliau x dapat cuti on that day..sian cik yang..uhuh..

oh!!!time ni kandungan sudah 5 bulan,tapi kelihatan seperti 6-7 bulan kan?aiiyyoo!!.

kami baru sampai.

wif my lil' sis.

bonda terchenta..

anak-anak kesayangan bonda..hikss..;p


sampai2 jek masing2 sah x sabar nak terjun pool..erk..agak kebudak2kan kami kan??ehehe..xpela..sok sudah ade baby,mommy hanye layankan baby sajalah..;) kali ni bagi mommy and papa puas2 dulu mandi pool berdua2an ek baby..ahahaha..

check in apartment then tuakr baju,makan2 terus gerak turun bawah..hatiku suda x sabar mau tunjuk skill renang sama asben..eceh!!



huh!!nampak tu????x padan ngn mak buyungnye..atau mungkin sudah lupa diri..yela nampak pool ngalahkan budak2,nabil pun di belakang,but me and asben sudah laju jek ke depan..oh my sis lagi la tertinggal kat belakang..ahahaha..layankan jela kakak awak ni ek..;p

ok lah..yang ni je dulu..nanti2 sambung lagi orait!!!



No comments:

Post a Comment