..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 15, 2010

My Big Day!!!

hello peeps!!..alhamdulillah selesai sudah majlis persandingan saya dan suami tercinta. bermula 1 & 2 mei 2010 dan disambung pula sebelah lelaki pada 8 mei 2010 dan resepsi pula di hotel concorde pada 10 mei 2010..oh!!cukuplah..seperti anak raja pulak berturut-turut majlis saya ni..ahaha..

ok la, di sini saya ingin paparkan serba sedikit dimana acara majlis pernikahan saya berlangsung..tempat adalah di surau Raudhatul Muttaqin dekat je ngan rumah x jauh,jalan kaki pun bole..;p saya postkan gambar nikah dulu..then gambar seterusnya akan menyusul nanti..kita tunggguuu saja orait!!...(;



wajah suci bersama ibu tersayang sebelum bergelar suami..ohhh!!!;p


harus lah solat sunat dulu..supaya tenang hati dan dipermudahkan segala2nya..syukur..



kak ina adalah birasku jua yg bertungkus lumus m'kemaskinikan sampin suami tersayang..thanks so much kak ina!!!.
.hots mummy!!..anak dah 2 u..;p

gambar suami saja ni??...kamu mesti mau lihat saya jugak kan???...ehehehe..




ok,.time ni mmg neves giler beb..tiba-tiba tangan pun sejuk..dalam hati tuhan je yg tahu..syukur segalanya dipermudahkan,walaupun sebelum tu byk dugaan yg melanda.huh!!

oh!!nampak itu mummy fiza di sana,sungguh bz snap2 gambar sana sini..anyway thanks so much darling cuz sudi hadir bersama hubbymu utk turut sama meraikan lagi hari bahagia saya..wah ayat x hengat!!ahahaha.


tekun mendengar tazkirah dari kadi.


dia pun begitu jua..(;


lafaz akad nikah



syukur alhamdulillah..



selesai acara akad nikah maka acara pembatalan air sembahyang pula,acara tersebut telah dilakukan di rumah saya..oh ayatku!!.. mari kita saksikan pula gambar2 yg telah ditembak oleh abg ipar saya..nasib baik ada beliau,kalau nak tunggu our photographer harus bulan depan baru saya upload pic2 nih..ahaks..thanks abg jeff!!!..;P


penyerahan wang hantaran..thanks sayang!!..;p

batal air sembahyang

salam..salaman..


oh!!!!....;P

turn saya pulak!!..wah!!!!





err..cukuplah ea..nt saya upload lagi pic hari besarnya pula..pada kawan2 yg sedang menanti gambar2 semasa majlis berlangsung harap bersabar ok..nak upload gamba ni je amik masa 3 hari tau..biasala sudah bergelar isteri ni byk komitmen perlu dilaksanakan..cewah!!!

kepada rakan2 yg sudi hadir pada majlis pernikahan saya pada hari itu, thanks so much!!!frens!!


3 comments:

  1. nad to lun: semoga menjadi isteri yang solehah dunia dan akhirat my dear fren..:) sweet sgt.....banyakkan solat berjemaah sama2 tau lun..mis U!!!!kim salam nd..ko kena tambahkan berat badan dia weh..aku ngan umy tengok dia kurus banget...hahahahahaha...

    ReplyDelete
  2. insyaALLAH dear...thanks so much 4 ur advice!!aku mmg pemakan mcm ko x tau lak..nd je kureng skit..malam dia x makan..biasala umur semakin meningkat..mau jg pemakanan katanya,kita lain la yg muda remaja ni lagi,xpe msih bole makan byk2..ahahaha..ko pn take care tau!!!jg diri baik2..kim slm sama itu somimu..;p

    ReplyDelete
  3. okeh, aku sgt tak tahan melihat gambar aku yang asyik nak snap gambar jekkkkk.... hahahaha...kantoi di situ yea.. :D

    ReplyDelete