..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 5, 2010


bengkel dan persiapan.
ok,selasa lepas saya ada bengkel di nilai spring tempat dia memang best lah.saya ke sana hanyalah sekadar membantu ape yg patut sahaja..;p bengkel start awal pagi termasuk ketua jabatan dan semua ahlimajlis pun join sekali.tujuan bengkel adalah mengenai pembangunan mampan,.anjuran jabatan perancang sempena penubuhan jawatankuasa kecil local agenda 21.

kenapa ia 21?,kerana 21 adalah abad yg ke-21, dan bagi membantu PBT di Negeri Selangor mengukur dan memantau pencapaian dan kemajuan bandar ke arah pembangunan mampan ok itu saja pada pemahaman saya. baiklah skarang kite cite skit pasal persiapan pulak..;p sebelum tu ade diselitkan sedikit gambar saya semasa bengkel di nilai springs.




oh!..maafkan gambar yg senget itu..;p


di bilik inilah bengkel dijalankan.




ops!!..masih sempat lagi,masa ni sume org dah masuk bilik tengah dengar ucapan aluan dr YDP,dan saya tidak melepaskan peluang breakfast dulu..bole???org belum makan kita dah makan..ampun ya!..;p


oh!!ampun..senget lagi gambar nih..mau ke tempat makan,break utk lunch,makanan macam2 ada dan sedap!!


dan ini???....layankan sajaaa..;D



bengkel sampai petang,abes je terus cabut bersama ofismate kerana tunang tersayang mendapat info dr abgnya ada lori terbalik di jalan olak lempit.maka saya bersama ofismate hanya pasrah sahaja dan nekad lalu jugak jalan tu,nasib baik x jam teruk seperti yg dimaksudkan,kalau x mau kami sampai rumah malam.



sampai je umah sedang lepak2 bersama lisa,tiba-tiba saya teringat paper bag utk diberi pada org datang ke majlis saya nanti masih belum disiapkan lagi..ish,bila lagi mau buat ni fazla??ur big day semakin hari semakin dekat okeh!! lalu bersama kawan yg sgt rajin membantu maka harus lah kami menyiapkan jugak paper bag itu..silalah lihat gambar kami yg tekun bekerja dgn gigih sekali.


lisa yg juga bakal menjadi org kuat saya ketika majlis saya nanti..best dia ni,mcm2 idea dia ada dan kreatif pulak tu..;p

siapa lagi,sudah tentulah b2b yg agak huru hara sekali kerana dia harus menyiapkan paper bag itu sebanyak 1000pcs ok..dan sekarang baru siap 300pcs,arrggghhhh...ngeri bila ingat2 balik..cuma tinggal 1 bulan setengah je lagi tau!!!tu belum hantaran yg masih belum siap lagi..dulang hantaran pun belum amik lagi.


maafkan dengan keadaan bilik yg agak tidak terurus itu..;p

bagaimana pulak dgn persiapan yg lain-lain???...kita tungguuuu....... ;p




No comments:

Post a Comment