..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 29, 2010

happy mondays!!!!!

selamat berhari isnin uolls!!!!...hari ni sungguh cepat masa berlalu mana x nye rasa mcm baru je masuk keje pagi tadi tup..tup..tup..dah kul 5pm dah..ehehehe..best2!!..kalau hari2 macam ni pn xpe,opss!! bla lak nak siap my preparation nih kalo cepat sgt masa berlalu tol x??...

alhamdulillah my door gift dah bagi kat kakak iparku yg baik hati,thanks eh k.liya..sayang banget sama kamu!!mcm tau je adik iparnya yg skang dah serabut nih..ahahaha.. jiwa kacau beb..mcm biasa la ayat ngeri saya time is running out bebeh!!so??wat u waiting for,dah xde ms nk pikir2 lagi ape nk bagi,ape nk buat..skang ni terus je buat apa yg kita nak buat..ahahaha..

bilik x cat lagi tu..ptg ni bru nk cari cat,tu pun baru nak pilih cat ape yg cantik yg perlu ditepek di dinding bilik saya tu nanti.

haishhhhh.....ok la nak balik beli mee..ingat nak goreng mee goreng hailam..ah!!sedap pabila diperah asam limau..chow!!!

2 comments:

  1. "happy mondays"???

    monday tak pernah happy okk.
    sebab tu ada word 'monday syndrom'


    hehehe.

    ReplyDelete
  2. mmg kak,tp bg saya monday mmg "happy" wat2 happy jek...ahahaha...;p

    ReplyDelete