..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 9, 2009

Dah balik dah,,,,^_^

saya sudah balik dari bercuti..tapi gambar2 ketika di sana masih blum dapat lagi dari sidia..jadi sama2lah kite tunggu ek..(especially skali kawan saya tu..mama nurul..ehehe;p) okeh...daaaa...


semalam kan bday mak saya yg saya sayang sangat2...selamat menyambut hari lahir mak.. kita sayang mak sangat2,xde yg lain boleh ganti tempat mak..kita harap semoga mak panjang umur,sihat selalu,dimurahkan rezeki..dan yg penting skali mak mesti kena tengok kita kawin nanti..mak mesti ade tau!!..kita takut sangat kalo x dapat jumpe mak lagi..kita harap sangat2 semoga mak dipanjangkan umur sebab banyak lagi benda kita nak buat untuk mak..kita nak balas jasa mak sepanjang mak besarkan kita.walaupun mak selalu marah2 dan ayat2 mak memang power,tapi kita tau hati mak x akan sampai ke tahap tu,mak hanya cakap je tol x mak??,,eheh..tapi itu semua untuk kebaikan kita juga..last "SELAMAT HARI LAHIR MAK!!"


ayat-ayat kecil saya ~ tadi g survey hp utk mak,da jmpe yg berkenan di hati,,petang nanti balik keje da janji ngan sidia nak g amik hp tu..ehehhe..best sgt!!! yang penting mak suka, saya pun suka!!(;

1 comment:

  1. hamboi...jln maner tu?? pre-honeymoon ker?ekekeee....happy befdey gak wat mak ko erkk..ehehhe..mesti sonok mak ko dapat hp nnt...

    ReplyDelete