..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 9, 2010

marilah ke dapur bersama enchek asben!!!!;p

tempat : dapur rumah sahaja

masa : lebih kurang jam 9.00pm (utk dinner)

chef : enchek asben

masakan : spageti carbonara sayonara ashwaryarai..huk..huk..huk..

ok...x nak komen ape2..layan gambar dulu..bagi meleleh skit air liur kamu2 semua..ahahaha...
apepun thanks yang!!!dinner malam itu sungguh sedap hingga saya berulang-ulang kali tambah..oh!!siap bawak bekal lagi esoknya g opis..ehehehe...apepun enjoiceee!!!


hah!!itu dia gaya seorang chef yg ala2 cam kat hotel concorde s.alam..ahahaha

the kuah yg sedang di masak..masih blum nampak menyelerakan lagi kan??

spageti yg telah siap!

masih lagi mengacau-kacau lagi..lagi..dan lagi...


done!!! apabila semuanya disatukan..ia nampak amat menyelerakan..btol x??
di tambah pulak dengan taburan mozarella cheese..fuh!!!!i makan x toleh kiri kanan tau...
anyway 2 thumbs up for enchek asben!!! (nak tambah ibu jari kaki ble x???hiksss;p)


yeay!!!!!this weekend jadual kami sangatlah padat,bermula dgn menonton wayang di pyramid apa lagi cite twilight la..haruslah mau tengok kan..sbb saya sudah tgok cite diaorg yg sebelum ni...cuma novel je saya x baca..ala,tgok movie pun ok je,,oh!!mau cari kasut kerja yg sudah hampir mau putus talinya...uhuhuh...then g ampang utk bjmpe kelab penyokong liverpool enchek asben..dan malam akan ke stadium bola utk menjadi penyokong die hard fan "SELANGOR" kau tetap dihatiku!!!


No comments:

Post a Comment