..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 2, 2009

~~Alhamdulillah~~
syukur sangat2 kpd tuhan.akhirnya sidia telah dapat kerjanya setelah sekian lamanya menunggu..congrats syg!!pasni keje elok2 ea,jd la boz yg disayangi oleh sume staff ok!!..inilah hasilnya setelah bersusah-payah bangun awl pagi utk pegi interview kat putrajaya yg dihadiri kira 1000 org anjuran kementerian pelajaran di putrajaya.aduh.mula2 mmg nak balik dah,tapi memikirkan betapa susah payahnya kita dtg,maka saya kuatkan semangat dan nekad berusaha utk stay supaya tidak pulang dgn kehampaan..dan akhirnya hari ni dia lapor diri di putrajaya.malam td abah saya telah bg sms kat sidia mengucapkan tahniah.haish..anaknya dulu dapat keje x penah pn dapat ucapan tahniah dari abah..aneh kan??..xpela janji abah suka dia,saya lagi la sukaaa...;p
psstttt~~~saya puasa hari ni,jd mau buka puasa di mana ya????...owh..da lama rsnya x makan pizza..(;

2 comments:

  1. pajla, andy keje katne? gomen ke? Ye saya kepochi...

    ReplyDelete
  2. a'ah..kat kementerian pelajaran putrajaya,ms tu ktorg g walk in interview je x tau lak dlm rmai2 tu dia dpt,.;p sampai ptg la jgk naik lebam menunggunya..ehehehe..alhamdulillah mingkin rezeki nk kawen kot..muahahaha...

    ReplyDelete