..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 2, 2011


HAPPY BIRTHDAY..HAPPY ANNIVERSARY..
HAPPY MOTHER'S DAY!!!

masih belum terlambat lagi bagi saya untuk mengupdate entry celebrate my special day..yes!!!hari lahir saya jatuh pada bulan Mei dimana hari ibu juga jatuh pada hari tersebut dan our anniversary juga pada bulan yang sama..jadi saya dan suami tersayang telah celebrate kesemua sekali special day tersebut pada weekend lepas..sunggu seronok kerana kali ni kami celebrate bersama lil zahra..;) yela sebelum ni berdua saje,kali ni sudah pun bertiga..berempat???berlima???owh!!!nanti2la dulu..ehehe..

dalam tengahari kami bergerak menuju ke tempat utk celebrate....sepanjang dalam perjalanan dalam kete zahra elok je dia tido. tapi bila sampai je terus buka mata,tapi masih ok lagi.letak dalam stroller pun dia masih ok lagi..bila sampai saje kat restoran dia mula gelisah,rengek2 skit..time tu saya n suami tengah tunggu makanan sampai,sampai saje makanan kami nak mula makan dia dah start nanges,xnak letak dalam stroller..nak kena dukung pulak..haish...sungguh menguji tau di nih..

tiba2 suami terbau somethin' owh..tidak!!!!zahra sudah ter****k plak..da la makanan baru sampai okeh..nak kena cari baby room lagi..aduh!!!!tapi kitaorg teruskan makan jugak sebab bila tengok zahra macam bole dikawal lagi..nasib baik!!siap je makan terus cari baby room and tukar ape yg patut..haish....zahra...zahra...tiap kali g mall mesti ter****k punyer..ini adalah 2nd time bawak zahra kuar jalan2 gi mall,first mall adalah ke subang parade pun same jugak..sampai dua kali tau...hurmmm...


biasala sebelum tunggu makanan sampai..;)

dan..bila makanan sampai..saya punye..;p

asben terchenta punye..;)

she's still ok in her stroller..;)

bila dah start meragam mama letak atas kusyen..

rupanya zahra sangat suka atas kusyen..tau mama letak awal2!!..ahahaha

x sangka dah jadi mak orang..ahaksss

depan lif pun jadik!!!....hik..hik..hik..;p

to baba: thanks belanja makan and hadiah..terima kasih daun keladi hari2 belanjalah lagi..eheheh..;D

ok la zahra sudah bangun nak mandikan budak tecik ni...;)

1 comment:

  1. Happy birthday & anniversary..:)
    ZAara nmpk seronok je bile dpt hangout..sama cm mama die..huhu..;-p

    ReplyDelete