..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 10, 2009

saya di tag laaaaa....


erk...saya telah di tag oleh mak enchek yaya laaa...ini adalah pertama kali saya di tag,erm...suka la!!!..sebab pertama kali nk buat benda2 mcm ni..selalu tgok kat blog org jek..(kesian kan?..;p) okeh, mari kita cuba....


"The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people."




I'm





I really want to go to





My fav place






My fav thing




My fav drink



My fav food

My colour




I live in



I was born in






My school/college





My fav story

citer INTAN ni memang layan giler la..time ni je dapat tgok tv..sbb masa saya sangat la terhad
xde masa nak tengok tv...uhuhuhuhuhuu ;(



My hobby





I wish
insyaAllah..

ayat kecilku ~ baru je balik dari kelantan,tp memang best sebab saya balik hari ahad esoknya saya berpicnic bersama "sidia" dan kawan2nya.ape ek nama tempat tu...ermm...sungai pisang kor..kat gombak area uia..yang penting i have a lot of fun and satu pengalaman yg x mungkin dapat dilupakan apabila saya hampir saja terjatuh dan keki melecet sebab terkena batu sungai..aduh!!pedih gila bila mandi..xpela cite tu saya akan post di entry akan datang..sebab saya sudah ade pembaca blog yg setia..katanya setipa hr isnin pasti akan membaca blog saya..thanks huda!!!!;p..aku akan buat lebih jiwang lagi sampai meleleh taik telinga ko!!..muehehehehe...



No comments:

Post a Comment