..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 29, 2012

masih ada lagi...

assalammualaikum dan salam jumaat semua...

yer masih lagi berblogging seperti dulu..cumanya tidak seaktif..sekerap..seselalu macam dulu..ade je ceceritenye tapi haih!!!ntahlah..masa selalu saje cemburu dengan saya tau..ehehe..

sekarang sekejap je dah hari jumaat kan??perasan x??...fuh!!!pejam..celik..pejam ...celik..tup2 dah masuk jumaat..nanti sabtu pastu ahad..dah isnin keje balik.hurmm..ah! tak nak cakap hari isnin lah..tehee...

next week saya akan ke penang ada review skt bersama ketua jabatan dan ahli majlis..empat (4) hari okeh!!oh!!pasti rindu sama safiyya zahra..hope dia baik-baik saja nanti bersama opah tersayang.nasib baik adik tersayang pun ade cuti kerana membuat latihan industri so takdela budak cinonet tu terasa sunyi sangat bila malam sebab mamasunya ada. perasaan mula-mula sedih jugak nak pegi selama 4 hari tu,tapi nak buat macamane atas tuntutankerja punya pasal.haishhh..

oh!! tak lama lagi kita akan menyambut bulan ramadhan..tak sabar pulak rasanya..yelah,safiyya zahra dah semakin membesar dah setahun lebih kot..macamane lah budak kecik sorang nih pakai baju raya pastu jalan2 dengan kasut rayanya  mesti comelsss kan??..ehehe.. saya harap semoga ramadhan kali ini menjadikan saya seorang insan yang lebih baik, memperbaiki kelemahan-kelemahan diri dan dipermudahkan segalanya..inshaAllah..amin..sama-samalah kita istiqamah.



oklah..itu saje cerita ringkas saya pada hari ini..sebelum itu nah!!!amiklah ciuman dari budak cinonet nih!!!

mmmmuuuuaaahhhhss uolsssss!!!....



 sedih..german tak dapat masuk final..;(

sekian.

No comments:

Post a Comment