..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 19, 2011

I'M FREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEBEH...


yay!!..im free now!!!!!no more pantang2 lagi dah..eheh..;) suke gile beb..selama 44 hari yg agak seksa saya nak abeskan..uhuhu..tapi x berapa nak suka sangat sebab my little zahra tecik lagi...uhuhuh..x bole nak jalan2 sangat,x bole nak balik malam2..haish....cepatla zahra besar ea..mama x sabar nk bawak zahra jenjalan.;)

tapi untuk saya yang paling utama harus lah tecikkan badan dulu..tak sabar nak pakai jeans balik..biasalah masalah tang perut x boleh nak kancing lak seluar..eheh.

almost 1 months saya akan kembali bertugas semula,perasaan????erm..x sabar pun ada..yela mau jumpe kenkawan opis,minum pagi,yg penting....GOSIP!!!ahaha...tapi bila dah bercuti panjang ni macam best plak..yela,bole bangun sesuka hati,rilek2..tp nanti bila dah masuk keje kena bangun awal,siapkan segala barang tok nenek bagai..erkkk!!macamane la agaknye kan???selalu siapkan utk diri sendiri dan suami,sekarang dah ada si tecik ni brg2 dia lak nak kena settlekan..

owh!!our little zahra nanti akan dijaga oleh mak saya.alhamdulillah x payah nak susah2 pikir cari pengasuh nak jaga.lagipun dekat sikit dengan saya,yela opis ngn umah saya x sampai 5 minit dah sampai dah..ahakss..so, bole la saya balik umah sekejap atau mengular sekejap kalau2 saya rindu ngan zahra opsss!!!!erkk!!..bole ea bosss..

eh..terpanjang lak entry saya kali ni...okla..x nak cite lelebih..nah!!gambo i yg dah abes pantang nih..


mesti x caye kan?????eheheh...

tengs!!! to mil yg menjaga saya selama saya berpantang nih..;)

No comments:

Post a Comment