..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 3, 2010



4 MONTHS..

alhamdulillah kandungan sudah mencecah 4 months already its mean 16 week n 3 days for today..;) juz now balik dari klinik and the result for today..huh!!!mak ngeri okay....doc scan and said everythings ok and baby sihat saja (alhamdulillah) tapi?????tapi????????....my uri terletak dibawah and statement yg agak ngeri from doc is..she said uri saya sudah tutup my rahim..hurmmmm...agk terkejut..even mungkin masih baru lagi insyaAllah hope sangat2 if kandungan semakin membesar uri saya akan naik semula...

utk baby...mommy hope everythings is going fine...jgn nakal2 tau!..ihiksss...;p

itu saja perkembangan saya utk 4 months ni..insyaAllah will update soon..




*opss..lupe mau letak ini gambar terbaru..kandungan ketika ini berusia 4 bulan oredi..hiksss*

*chow*

4 comments:

  1. menakutkan kalau uri kat bawah.. kalau sampai 3rd trimester uri kat bwh kena caesar.. nak bersama dgn suami pun kena berjaga2 kan, takut ada bleeding.. pape pun take care, doa banyak2 supaya uri tu naik atas balik..

    ReplyDelete
  2. thanks ea..tu la..semua benda nk kena berjaga2 skang ni..uhuhhu..bersama suami???huhuhuhuh...*sedih*

    ReplyDelete
  3. 4bln dh nmpk baby bump..kite sampai skrg tak nampak lagi...tapi xpelah, asalkan baby sihat, mommy ok2 aje...heheh

    ReplyDelete
  4. yer..agk besar jugaklah..masa kandungan 2 bulan org sume igt dah 3 bln..uhuhu...x padan ngn badan keciknye...hik..hik..

    yes..asalkan sumenya ok..;)

    anyway take care dear!!

    ReplyDelete