..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 4, 2010

SUDAH BERSEDIAKAH ANDA????

eh!!..pejam celik pejam celik tup..tup next week kita dah start puasa kan??haish...kamu2 semua sudah abes ganti puasa ke belom???..saya???...alhamdulillah...(:

tahun ni jugak adalah tahun pertama saya bergelar isteri dan menyambut bulan puasa bersama suami tersayang seterusnya menyambut hari raya aidilfitri pulak..oh!!tahun ni sah2 lah raya pertama di rumah mertua kerana saya tinggal di sini..ish..sedih pulak bila teringat kan mak, abah n adik..*tsk..tsk..*

tapi saya bersykur sangat2 kerana rumah saya tidaklah jauh dengan rumah MIL yang saya duduk ni kerana rumah kami berdekatan sahaja..mungkin dalam satu hari bole beraya 2 rumah sekaligus..ahahah..(bole,ko potong badan ko jadi dua!!)

ape pun sudah terbayang2 dgn tanggungjawab iaitu kena bangun seawal pagi utk sediakan makanan utk sahur,kalau dulu bangun2 je makanan dah siap terhidang atas meja,nasi dah senduk dalam pinggan lagi,tinggal suap ke mulut jek...now???...erk!!!sendiri mau ingat la..ahaha..

apepun semoga saya dapat menjalankan tanggungajawab ini dengan sebaik mungkin..insyaAllah.. nak wish selamat berpuasa tapi tunggu next week lah ek lagi satu hari kita nk puasa ok x???..;p

malam ni ade BBQ di bahagian penguatkuasa,my ex-jabatan sempena meraikan boz yg lama sudah naik gred dan mendapat jawatan yg baru kira naik pangkat la senang citer dan diaorg dapat boz yg baru..sedih budak2 tu..sbb boz lama iaitu en.hishamuddin amat2 lah cool smpai bole buat lawak,gurau,.(gurau kasar pun xpe..ehehe),and dekat sangat ngan staff..mean dia bole join sekali staff2 dia la tapi masa keje he can be a serius man..sampai takut tengok muka dia..ahaha...ok la mau siap2 nih...daaa...


**chow**

2 comments:

  1. ala...umah dekat jer...sekali pecut dah sampai umah...hehehe.
    nak bangun awal kena la tido awal...klu duk ehem..ehem...lambat jugak la gamaknya bangun....
    emmmmm....cow

    ReplyDelete
  2. erkk!!..insyaAllah..yapi kalo dah terlajak tu camno lak ek??ahahahah... x bersahur la kami gamaknye..hikss...(*,^)

    x yah pecut..baru nk nyanyi lagu raya je dah smpai umh sendiri dah..ahahahah..

    ReplyDelete