..together..forever and ever after...

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 15, 2009

sedang kursus ni..

hari ni saya kursus..ngantuknye....nasib baik 1 hari jek.(; biase la kalo keje gomen ni mcm2 kursus diaorg buat..haish..x abes2 ngan kursus...ehehe..nxt week pn kena g kursus lg..nxt month pn ad lg maybe kat pangkor...kursus lagi..dan lagi...lagi..dan lagi.....

cite raya saya???..sama saje spt yg lain2,pegi beraya umh kawan2,open house,dan macam2 lagi.


org sume tgh kusyuk dgr penceramah ni cite,saya plak sebok main facebook siap bole bc blog kenkawan lagi..wah!! kena soal nt baru tau.

oh yer..my bff bru dpt bc blog saya mlm td,kesian kan??..nad rindu sgt dgn k0..bla kt nk jmpe?..jgn lupe bgtau aku kalo ko da peknen nt ok!.


**tajuk kursus adalah kursus caruman kadar,saya sekarang ni berusaha dgn bersungguh2 utk cuba memahaminya..uhuhuhu..walaupn agak bosan sedikit**

No comments:

Post a Comment